竹林深處人家 發表於 2022-5-9 10:44

[竹林深處人家] 旺角·西洋菜南街103-109-阿悠

又係嚟呢坐洗樓巡樓搵下嘢食星期六都人多上上落落母親節佛誕假期前幫細老搵番餐食先
揀咗8樓F座2房阿悠可能係B4有師兄做過嗰位小悠唔係好記得又唔會即場開手機睇番其他bros的report反正眼前呢個女仔未見過又算吸引入咗閘先算

咁當然阿悠個款都算見得人直長頭髮全走肥小喱士黑色背心仔顯得更纖幼纖瘦有啲骨房粗手臂唔使睇樣唔使睇下身我就即時走人潮流興瘦身走肥我都係鍾意走脂當然未至於骨衫衫小背心又可以清楚睇到佢條波罅兩隻肉彈都幾sharp醒高度中等

地方尚闊有細房有浴室有梳化有骨床骨床當然有扶手for陣間踩背沖完涼直接跳上骨床問價錢係三舊45分鐘五舊60分鐘其他手作隨意另加咁當然要有下文我俾幾多貼士就睇你服務成點啱Feel好服侍俾兩舊無所謂稍為一般我都俾一舊

揼幾夠力位準果然成張骨床擺喺度又按摩油又按摩膏背頸腰腳小腿用手按完就企上踩一陣推一陣油已經大半粒鐘直接搲籮袖掃瑯瑯掃腰掃腳即係基本係我全身佢都打晒卡重點有爪龍筋兜底捽掃手指打圈無Q得頂咁舒服轉身佢除晒壓落嚟做body一陣後就坐埋嚟遞我手埋去佢對奶度阿悠就再落BB油chop到出嘢幾分鐘舒服晒搞到佢成手都係:'(:Q;P

沖個涼五舊水另外醒佢$150係幾揼得幾好服侍個款都得啱揼啱我玩都係留咗佢電話方便可以下次約各師兄可PM問問好似有師兄都有做過佢了

superadmin 發表於 2022-5-11 01:06

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html

冥界骨友 發表於 2022-5-12 19:46

呢條女掂吖.....

識揼好招呼好服侍

要俾個like佢{:2_52:}

天下無雙 發表於 2022-5-13 01:20

唔知呢條女有無得砌埋呢.........:lol

koizora 發表於 2022-5-25 15:45

如果搞埋仲正

Wingc623 發表於 2022-6-23 06:57

請問可以比聯絡嗎?

竹林深處人家 發表於 2022-7-10 12:49

請問可以比聯絡嗎?

已經收到佢whatspp話佢返咗偉華3樓金濤閣了

請問可以比聯絡嗎?

都係重用6號呢個號碼
可以打去21169119約佢
當然我仲有佢電話的
仲需要PM佢電話俾你嗎?

Blackdogwowo 發表於 2022-9-2 12:58

都係重用6號呢個號碼
可以打去21169119約佢
當然我仲有佢電話的

師兄我都想要,請Pm , Thx

chjd 發表於 2022-11-8 15:54

師兄請問可以PM聯絡嗎?Thanks!

HTCcc810 發表於 2023-5-12 17:25

師兄!可以PM囡囡電話!THX
頁: [1]
查看完整版本: [竹林深處人家] 旺角·西洋菜南街103-109-阿悠