真中bb 發表於 2023-6-2 05:39

[真中bb報告] 佐敦·福樂爽爆高潮控制-嘉嘉

昨天心痕上去行吓,本身福樂有相好可惜放假
行上去中層試吓,之前望個有幾個自己喜歡,今次鎖定六樓某幾個,最終揀了嘉嘉⋯⋯

樣子:順眼30中左右,笑得幾可愛
身材:c級波,不大瘦底
自己沖涼,沖完幫你抹身上床p1手骨不錯,夠力
因為入房揀了日式ruru,應該全祼,但自己看門口有高潮控制又想試吓,佢無詐型抵贊

P2,用腳架起你雙腳,落少少油同你rpp,來回細佬之間,很舒服,但係佢突然手指成隻插落我肛門⋯⋯我震晒,但另一手又不斷套弄細佬,比佢搞,手離不到硬晒,第二下又插入肛門,我叫佢不要了,因我不好,佢又落油同我套弄,開始半裸用波尖按摩雙股,下面開始有射感覺,佢即停手,來回3 4次,快感,本身以為身,佢叫我半趴喺度,一手捉弄我細佬,用口瀬我line 頭大慨玩了五分鐘,反身話我細佬紅晒,又落少少油,用口瀬我左右line 頭,手離不開細佬,突然用波尖同我烏龜頭摩擦,開始想走火⋯⋯佢又停一停,我叫佢不好停想出火,佢加速到我爽到出火,佢也沒停手⋯⋯叫我試下高潮,可惜有心沒力,我叫佢冲涼先我哋抖下先,沖完佢幫手按下我頭,我先去沖涼

家用$400+300(日式ruru),半裸⋯⋯因為我改咗高潮控制⋯⋯下次佢話可以全裸
但吹爆要帶套,我覺得不啱我同沒p3,玩足一個鐘,女友Feel. 我想返食,帖文太長多謝各位師兄

肥叔叔 發表於 2023-6-2 10:17

多謝分享,好少女真係識得/有耐性玩高潮控制edging,下次去睇睇

出精大師 發表於 2023-6-2 15:21

金田28冇做後冇女識一邊講淫語一邊同你玩男潮吹懷念

Chan8899 發表於 2023-6-4 23:12

請問6樓邊間?

真中bb 發表於 2023-6-5 12:33

Chan8899 發表於 2023-6-4 23:12
請問6樓邊間?

6摟有兩間玩呢種,我玩門面有寫嘉嘉

frankhon 發表於 2023-6-5 20:16

真中bb 發表於 2023-6-5 12:33
6摟有兩間玩呢種,我玩門面有寫嘉嘉

試試先多謝分享

supercreeku 發表於 2023-8-17 00:26

有冇 聯絡方法可PM ??

mariochan 發表於 2023-9-18 12:01

好有興趣可以pm預約方法嗎? 我之前試過五寶霖霖普通

Q424242 發表於 2023-9-24 16:15

可聯繫嗎?

s081514 發表於 2023-9-29 15:53

可唔可以pm我,預約方法

mariochan 發表於 2023-10-6 15:44

我試咗嘉嘉,rpp幾舒服,不過無指插肛,佢會時快時慢咁chok, 知我想射又會停吓俾我回氣,玩咗25分鐘先俾我射。唔錯

晴空萬里 發表於 2023-10-19 21:28

can I pm get her contact?

豹仔 發表於 2023-11-2 23:22

師兄:試吓15樓B1包你有驚喜

kkdayly 發表於 2024-2-14 23:10

豹仔 發表於 2023-11-2 23:22
師兄:試吓15樓B1包你有驚喜

請問ching可否透露些少?Thanks!
頁: [1]
查看完整版本: [真中bb報告] 佐敦·福樂爽爆高潮控制-嘉嘉