Faceboy 發表於 2024-1-13 15:36

[Faceboy報告]【鳳城】妖媚風韻·彤彤 (新人帖)

【鳳城】妖媚風韻·彤彤
http://sn11.cc/thread-2241056-1-1.html

早前看評論, 說彤彤不錯。於是試約,成功入閘。. 一入房. 看相頭都是指壓場一般的年紀。短髮,愛笑兼笑得好淫,有伍詠薇那種撫媚淫意。之後就挨埋來攬攬錫錫,又手多多摸我小弟,搓倆搓她就一野申脷車埋黎. 再在口腔內打轉。死啦,未除衫都玩咗5,6分鐘。之後幫手除甲掛衣,掛完件衫又走理黎伸脷車兩野!邊車邊再除褲。波約34C以上,身有紋身。我完全唔介意,最喜歡舐囡囡的紋身。有水簫,波推,磨棍。之後上床先做背,先濑下耳朵,說一下淫話,再一路向後腳錫下去,又痒又舒服,又舐又啜. 又突然偷襲毒咗幾下. 鑽得好舒服。再轉正面. 耳, 頸, 提子全部都有啜. 之後吃腸. 唔叫唔停. 又走上來車我. 周不時伸脷,非常挑引。舌功不論毒龍,吃蛋,食腸都超舒服, 大車當然正。 再帶套後入,pat pat 有肉, 插到啪啪聲。 最後傳教士式完成。 非常滿意的一Q。

已列入返食名單。純個人喜好,不喜勿插!

註:Faceboy報告-鳳城/金田/金帝/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

superadmin 發表於 2024-1-13 18:34

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html

elsa168 發表於 2024-1-13 20:39

打車輪,啱晒我呀!

bloodwar 發表於 2024-1-13 21:52

毒龍完再大車確係滋味無比

浪漫公子 發表於 2024-1-14 07:50

外型完全無提過,即係要用無限既想像力

Yuki 發表於 2024-1-14 08:55

多謝哥哥的報告!

Mingmon 發表於 2024-1-14 08:57

痴女型,啱我

荃荃 發表於 2024-1-16 08:54

多謝哥哥嘅支持同報告

Faceboy 發表於 2024-1-16 10:28

浪漫公子 發表於 2024-1-14 07:50
外型完全無提過,即係要用無限既想像力

謝謝師兄寶貴意見。日後會多加改進。有什麼做得不好,要多加提點。感謝!

Zerobb1991 發表於 2024-2-18 14:53

毒龍加大車

迷途人士 發表於 2024-2-19 17:54

做個好傳教士

kisses 發表於 2024-2-27 12:20

係唔係金悅來果位?

cklam2012 發表於 2024-2-28 04:27

Very good report, thanks
頁: [1]
查看完整版本: [Faceboy報告]【鳳城】妖媚風韻·彤彤 (新人帖)