設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2668|回復: 12

[怡春苑] [指壓王子NO.ONE]【怡春苑】H漫女主角~KK (有圖)

升級  5.93%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
怡春苑 KK(winning11圖片 嚴禁轉載)

[指壓王子NO.ONE]【怡春苑】H漫女主角~KK (有圖)
http://sn11.cc/thread-747564-1-1.html
註:KK 通常番 16:00-05:00 / 155cm

有圖有真相

尋晚同幾個同事打邊爐,心情都唔好,聽到公司話會裁員,唔知會唔會燒到黎我個範,今日唔知聽日事,唯有今日對自己!好d啦,所以同班fd講,不如去玩下開心下。打電話比怡記輝哥,問下佢有無d後生d,脾氣好d,服務…好d,輝哥話九點之前有大把。我話ok,所以同d朋友飲下酒,飲下飲下就十點半,再打電話去怡記,輝哥已經收左工,番夜既主持人係N娜姐,我都係問佢有無後生d,脾氣好d,服務好d既女。佢話有個女叫KK,岩哂你,叫我快d上去。

我都唔知d朋友搵邊個啦,怡記個邊安排,我就booking左kk。

上到去,keeper師兄好醒目,問我係咪booking左kk,帶埋我入房等。等左陣個keeper師兄帶左kk入黎,話kk到啦。反正我飲到半醉,眼濛濛,睇到kk個樣好似未成年既細路女,紮住條馬尾,著住d好鬼cute既三點式,好似有個漫畫女主角黎招呼我咁,我心諗:「係咪發緊夢?有個細細粒,波又大,腰又幼既h漫擺係我面前。」所以即刻應承,比佢入黎。

入正題,我就同佢講我醉醉地,唔想郁,你幫我除衫啦,佢話:「得,ok。」佢除衫,除埋隻高踭鞋,真係細粒到唔敢相信,真係愈睇愈似d h卡通。佢想拉我入去沖涼,我見佢咁細粒,我直頭成個人抱佢入沖涼房。
我就坐喺個馬桶上面,俾佢坐係我大髀上面,佢一路係咁咀我,一路係咁摸,係咁磨。個感覺好夢幻,好得意好cute,完全無左個種扑野嘅慾望,不過成個過程好鬼開心,因為無論個樣,個身型,講野,打扮,都似足d h漫畫書咁。

玩完,諗住幫我水簫,佢同我講,話要抬高個頭吹好辛苦。我知咩事啦,各自抹乾身就出去吹啦。跟住上到大床佢叫我趴底,全新幫我漫遊。由於佢個身型,樣同埋佢把聲都比較cute,令我投入唔到,淨係想笑。
所以叫佢熄哂d燈,等我心無雜念,專心d。
剛剛準備漫遊到後欄,想幫我毒龍咁款,因為佢個外形好似個細路女咁,有啲罪惡感,唔忍心叫佢毒龍,skip左。我叫佢:「不如奶前面啦,我最敏感既部位係lin頭同細佬到。」佢話好,轉身比佢主動攻擊上面兩點,隻手係咁幫我打飛機,差d比佢打出黎。跟住同佢講:「不如幫我吹下啦,我比較鐘意慢慢含住慢慢奶。」含含下佢愈黎愈勁,差d比佢口爆。我話不如你幫我上套做啦,開波,睇佢細細粒咁款,但係佢d騎功都好犀利,騎左十幾下之後,驚比佢騎爆,就轉男上插左十幾下,再轉狗仔式,再掛鼓,掛鼓特別爽,因為佢夠細粒!再黎個半邊燒鵝脾-,最尾個招最勁最爽,叫佢趴係床頭,抬起佢隻腳狂抽插幾十下,係佢既驚叫之下我就派左彩。

總結:kk細細粒,約米5左右,年齡30頭,體重我估係38公斤左右掛。長髮紮馬尾,波大概36D,腰23左右,臀部夠大好生養。招呼方面健談,脾氣好,服務絕對無問題。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

升級  30.37%

二星會員

好似好爽咁喎、師兄會唔會翻食呀?

升級  22%

三星會員

KK都唔差,試過一次,吹功係唔差

升級  66.67%

二星會員

正喎
大波波36D,腰23

升級  1.08%

三星會員

KK 絕對玩得過!

升級  22.88%

1萬

1萬

金卡會員

多謝c兄K K 報告

全套$390(45分鐘)特價早場$320 (11:00-14:00)  特價雙飛$680
如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 2381 1423

升級  34.96%

四星級會員

23腰, 36D 波, 1.5米高, 真係幾日本成人漫畫 feel.
加上好皮四點玩都得, 吹功又得... 好一個日本人妻

升級  84.44%

二星會員

謝謝30頭的H漫女主角報告

升級  48.84%

四星級會員

How is face actually?

升級  1.08%

三星會員

Kk 樣絕對收貨!把聲都幾嗲,識tum人!