設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7023|回復: 35

[怡春苑] [大鳥哥報告]【怡春苑】清純仙氣嫩鮑~新女 安兒 (有圖)

升級  57.58%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
怡春苑 安兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大鳥哥報告]【怡春苑】清純仙氣嫩鮑~新女 安兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-747703-1-1.html
註:安兒 通常番 12:00-21:00 / 152cm

有圖有真相

收到風怡春又返左件後生新女安兒,同之前jojo, 芭比同級數,緊係第一時間去看個究竟!入到房等左一陣,見到囡囡入黎,開頭怕怕羞羞咁唔敢直望我,之後定一定神,望清楚佢,化左淡妝,瓜子口臉,長髮及肩,好有氣質同埋果種仙氣,目測都係廿中左右,5尺3左右,相頭極得,絕對斯文冇撈味,反而有種優雅貴氣既感覺!加上安兒原來係廣東人仕,所以白話溝通份外親切。

喧寒幾句之後,安兒好主動幫我解甲,之後我即刻反客為主,清晒安兒身上既障礙物,吸手波唔算大,但都夠用,中lin中的皮膚白滑走肥,妹妹毛一般唔係黑森林!反而鮑魚仲keep到鮮嫩感,外型雖然未去到一線鮑,但色水輪廓都相當不俗,各位師兄不妨近觀一下!一輪攬攬錫錫再去鴛鴦浴,成功考取車牌後越車越強,最後演變成脷搭脷法式車輪,沖涼時用個patpat縫隙磨我碌鳩,細佬比佢磨到又硬又乾淨,​​然後玩水中簫,吹功有水準,錫袋底又吹下腸仔,再R嚇股罅,爽到爆,自問定力小D都爆咗。

上床奶奶錫錫,整個過程都極度投入享受,佢更自言鍾意扑野,所以雖然新返工但已極速適應工作節奏。吹蕭勁有壓迫感,環保吹吹左好耐,成條含到好入,包得好暖好濕潤,慢慢吞吐一出一入,吹到都有十分鐘我先叫停,全程吹得極有耐性有heart, 呢點要讚!之後上套,feel到佢下面真係勁濕呀,未做d水已經流到條墊床藍色毛巾都有個小水印,先男上大車抽插一輪,下面極窄而佢面部表情都值得大家望住黎做,果種面泛紅霞既enjoy樣,我諗真係唔多會係指壓場見到!

之後轉狗仔式一邊揸住佢對波一邊全速前進,叫床聲幾好聽,下面堅堅堅係超窄,後面入原來仲窄,入完去抽返出黎果下吸綴力,係會吸到你細佬feel到有d d 痛,有經驗既ching應該知我講緊咩!加上安兒腰幼,patpat從後望相對圓同埋有肉,所以從後啪啪啪更加有視覺同聽覺既刺激,所以都來不及轉第三個post,已全程發射!事後除套佢見細佬仲震震下,即刻附送個事後蕭做甜品,唔係一兩下就算,佢好似仲想俾多q我咁款,我隨即話唔駛咁激,反而幫我dup兩下骨再沖身仲好,於是仲有最後少少時間就咁攬住車住完場!

升級  15.92%

三星會員

師兄,報告真系咁好,會唔會離咗地。

升級  12%

三星會員

番幾點呀

升級  57.58%

三星會員

食左先講 ,每人感受唔同,劉鳴煒都俾人話離地la! 但我又覺得佢講既野冇錯wor! 總之岩feel咪試下,唔arm咪笑下,講完!

升級  56.58%

三星會員

收到........仙氣..........

升級  18.75%

三星會員

呢個係咪舊安兒?

升級  70.33%

三星會員

睇黎又要有排排隊嚕

升級  4.81%

二星會員

要試試兂Thanks

升級  34.81%

二星會員

好堅吓喎