設為首頁收藏本站

winning11

查看: 8454|回復: 50

[鳳 城] [KB2016報告] 終於一會【鳳城】Gucci

升級  47.04%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
前排鳳城名單上又見返GUCCI 個名,即刻打電話睇下仲有無位,成功約到
準時去到, 坐左幾分鐘就見GUCCI 出房,果然係高挑又靚女,可能有167-168,仲著住件兔女郎衫
無幾耐GUCCI 入房,佢話間房係佢專用,好似又比隔黎D房大小小光猛小小
一入房未除衫,即刻攬實互錫互相抽水(呢樣我最鐘意),好好FEEL,加10分
之後沖涼,前後BODY都好比心機做,仲有大比罅夾棍,超爽,感覺好似插緊咁,少D定力好易爆
上床,我SKIP 做背,GUCCI 慢慢由耳仔,面,嘴,頸,LIN 頭咁錫落去(好多女女都會忽略左錫耳仔同頸,其實好好FEEL,GUCCI 做得好)
吹秦方面,GUCCI 絕招係含住條野,佢條脷仲可以喺棍底郁來郁去,感覺好特別,讚
頭幾PART己經比GUCCI 搞到我性慾高漲,終於到我插佢啦.由於我之前都服侍得佢幾好,佢都出左好多真水,所以插起黎隻方都好有FEEL,男上佢攬到我實然後佢條腰仲喺下面頂返上黎,擰來擰去,加埋佢把嬌嗲叫床聲,真係好正.隻方都好滿意地完事
試完之後,明白晒佢點解咁紅,完全無跌錢,推介

升級  47.04%

二星會員

我係鳳城初哥乍,一試之下果然覺得名不虛傳

升級  40.6%

四星級會員

Gucci 平均值,係現役鳳城一定係最高嘅一個,之後都未必有來者

升級  19.48%

四星級會員

xyz2046 發表於 2017-1-9 13:54
師兄咁遲先至搵Gucci呀,不過遲到好過無到

俾你咁講一講,真係唔試下都唔得。。。

升級  34.81%

二星會員

果然係正嘢

升級  0.09%

3萬

3萬

白金卡會員

謝謝支持,謝謝報告,,,,,,,,,
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
囡囡資料庫 請按這裡
囡囡私相冊 請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告請按這裡

升級  37.33%

1萬

1萬

金卡會員

xyz2046 發表於 2017-1-9 14:32
我都曾經講過,Gucci係我去鳳城搵過嘅囡囡中,返食既頭三、四位。

我都好耐冇見她了,係時候同姖聚舊!
Wxyz將會是最新罵"假"西人的代用語

歡迎上金釵榜首頁看置頂的重要更新

升級  47.5%

三星會員

佢係淫娃黎,啲水可以多到令你個袋濕哂

升級  67.04%

二星會員

講到咁正, 好想會一會添....

升級  0.17%

三星會員

xyz2046 發表於 2017-1-9 14:32
我都曾經講過,Gucci係我去鳳城搵過嘅囡囡中,返食既頭三、四位。

師兄,可唔可以介紹吓你另外會返食嘅囡囡
tsui1013