winning11

查看: 18884|回復: 4

[京 華] [takey報告]【京華】身懷胸器二次方·文文 (有圖)

升級  11.17%

三星會員

京華 文文 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【京華】身懷胸器二次方·文文 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2160877-1-2.html
註:文文 通常返 10:00-20:00 / 157cm

有圖有真相

身懷胸器二次方

大家好,新仔takey週未出動,今次嚟出第四份報告:

今朝早起身發現有晨勃,下午仲要返工,唔知係好事定壞事,就打去約文文,話要遲15鐘先得閒,咁我就先去食咗個M記,
夠鐘上到去,入到房我先除鞋,好快文文就入嚟了,吹左幾句解甲幫我掛衫,入去沖涼,期間我得知佢係重慶女子,話鍾意食麻辣野,但我唔好辣,食辣野我會頭痕身痕可能係敏感掛,然後我手多多使出雙龍出海,發覺好好揸喎,咁我就唔客氣,從後再使出猴子偷大孖桃,文文就係前面磨鬼我,我簡直唔想停手係咁揸,同埋今次我醒目,終於玩到夾腸喇~!
沖涼洗得太過仔細,結果當然係用多左時間,出到去背向上瞓落床,文文從後錫我全身,好鬼痕囉,然後我今次係伸直雙腳俾佢毒龍,條脷伸到入我屎眼!!跟住我轉身,一邊同我吹佢個屁股就慢慢轉向我,我當然要捽下妹妹,捽下捽下竟然濕濕地喎!?我講笑話妳瀨尿喎,呵~咁我唔客氣就又啜鮑又食鮑,又幾好味喎老友!!
之後戴套,女上M字腳策騎,邊騎仲請我食波餅!!粒乳頭好好啜,可惜冇奶出,哈哈,然後轉我至愛的狗仔式,個屎忽不得了,又大又好推,今次我仲用雙手同時兩邊拍擊,可能文文仲爽過我,佢呻吟聲好好聽喎,結果我狗仔怒推左幾十下就派彩了,OH~我都仲未男上喎?

跟住瞓低望到天花塊大鏡,見到兩條赤裸之軀癱左係度都幾好笑,再吹多陣水之後再去沖涼要快手d,因為已經冇乜時間了,走果陣先至醒起,自己專登唔剃鬚係打算用d鬚磨囡囡的,點知唔記得左,講起鬚就聯想起下個月的聖誕,聖誕就聯想到聖誕老人,然後話會扮聖誕老人,真唔真先?
之後我當然係走返去公司返工...

純屬新仔個人判斷:
樣貌:個人目測4中前後,唔後生
身高:目測155左右
身材:大波波軟綿綿好好玩,結實豪華大籮柚我至愛
返食:應該會,但我覺得文文想返食我多d
其它:呻吟聲好好聽,我係聲控,一定要加分

放工已經過左12點係第二日了,今次就唔寫咁多了
下星期繼續幫襯~我見越來越多新囡囡加入,選擇困難症發作,都唔知點算好~食得是福呀!

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  19.26%

二星會員

謝謝 看來不錯

升級  18.15%

二星會員

文文,好似不錯既選擇……

升級  66.67%

一星會員

好似OK WOW

升級  8.52%

二星會員

係咪春秋以前文文?

升級  42.67%

三星會員

raychan198111 發表於 2021-6-2 01:27
係咪春秋以前文文?

肯定不是