winning11

查看: 12117|回復: 9

[鳳 城] [greentea報告]【鳳城】終於比我試到·小冰 (有圖)

升級  13.17%

三星會員

鳳城 小冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[greentea報告]【鳳城】終於比我試到·小冰 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2161654-1-2.html
註:小冰 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

約過無數次,唔係秒full就係夾唔到時間
今日我工作行程比較鬆動,等兩個零鐘
一於等

我準時到達,等左5分鐘左右,終於比我見到小冰

一入房嚟個抱抱先,互相問好,開始幫我除衫掛衫
小冰一除,嘩,果然名不虛傳,果然大波,仲要係我鍾意嘅類型,有小腩,我本人接受到,約左咁多次都約唔到,即刻揸一輪先

到沖涼,我對手亦不離開佢對大波波,小冰細心幫我沖涼,佢話想點玩先舒服,開聲啦,我鍾意鮑魚磨棍,我二話不說就做,小冰亦好識做地配合,我從後伸上去磨,一對手玩住一對太波波,仲卒埋大提子,我真係想時係停留係度,之後水簫,感覺也可

抹乾身上床,例skip後面,小冰用佢對大奶係我面前BM,視覺享受真係無得頂,我都要用口品嘗下大提,漲左仲更好,比佢吹到我硬晒,再用鮑魚磨棍,真係好易走火,拿拿地上套入洞,隔左一陣轉男上,有碰碰車,已經非常足夠,但無奈地我狀態唔好,除套自己用手幫一幫,完事後仲話想幫我按摩一下,我話,你休息下啦,佢點都幫我按下,服務真係一流

整個過程都好好,唯獨一點點美中不足係周感比較闊左少少,吹簫有進步空間,但笑容,勤力,就得人撘夠

我一定一定會再約小冰,下次唔會跑完7K先搵佢

多謝收看

註:greentea報告-鳳城/三川/太子/金田/多港/金帝/春秋/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

小冰是現時鳳城囡囡最大波的,淨食波巳值回鐘錢
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  84.92%

三星會員

鳳凰 發表於 2020-11-21 22:14
小冰是現時鳳城囡囡最大波的,淨食波巳值回鐘錢

是不是之前的大波天娜

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

流精楓 發表於 2020-11-21 22:43
是不是之前的大波天娜

小冰不是天娜,天娜身材重正但巳沒做
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  43.7%

二星會員

小冰白滑得黎夠淫呢下先正

升級  66.67%

一星會員

多謝師兄分享小冰報告

升級  53.33%

一星會員

多謝!!!

升級  56.67%

一星會員

哇 睇到分享都已經想試!!