winning11

查看: 8771|回復: 4

[春 秋] [mm612報告]【春秋】最愛·雙兒 (有圖)

升級  16.58%

三星會員

春秋 雙兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mm612報告]【春秋】最愛·雙兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2172404-1-2.html
註:雙兒 通常返 10:00-18:00 / 160cm

有圖有真相

報告: 春秋 雙兒
樣貌: 7/10 三中至尾,眼大大,好笑容
身材: 8/10 皮膚ok滑,健康膚色,冇腩,15x 咁上下
波路: 7/10 B左右,少墮,深啡暈
腿型: 9/10 比例好好,好修長,啱晒腳控
下面: 8/10 算緊,有收陰機
過程: 兒時睇金庸小說,當中最愛女角就係雙兒,見到同名囡囡點都要試試。約左早餐,囡囡準時入房,開門唔係驚艷個種,但係眼大大,好好笑容,正常唔會彈,入房後越睇越順眼,囡囡好有禮貌,會幫忙掛衫,沖身會問要唔要水簫,我唔啱,上床先做服務。先做背,有中高級毒龍,都幾舒服,到轉身吹奏,好有心機吹,冇齒感,不過唔算演奏級,之後磨棒唔錯,差d 忍唔住直入,趁尚有理智拿拿臨上套開波,先男上,囡囡勁enjoy, 享受過我,交到戲,可以大大力深深插入冇詐型,轉狗仔,由於囡囡身形Fit, 完全走肥走腩,屁股有肉,好好推,轉番男上再大大力插多幾十下完事。全程囡囡不停話好舒服好正,又唔覺假,應該好享受做愛。
服務: 9/10
投入: 9/10
返食: 有機都會返食

註:mm612報告-春秋/金田/鳳城/三川/太子/京華/怡春
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊