winning11

查看: 10695|回復: 17

[鳳 城] [zchris報告]【鳳城】小冰 (有圖)

升級  7.25%

三星會員

鳳城 小冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[zchris報告]【鳳城】小冰 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2181589-1-2.html
註:小冰 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

官方描述:小冰:高挑,F cup巨乳,白滑,手感超正,順眼靚女,紅牌之選,好招呼,

平時玩開都係AB波,今日想試下大波,睇咗好開小冰報告,試下約唔約到,幸運地book到早餐。

樣貌:7.0/10 (順眼,覺得有d似岑x賢)
年紀:6.0/10 (估35+)
溝通:煲冬瓜
上圍:10./10 (絕對夠份量,平時玩開都係AB波,D以上已經唔識分咩Cup, 一定有D以上,要2隻手先揸得晒一邊,量度有一定重量墜手,中至大暈lin大粒又凸,絕對有口感)
中圍:7.0/10 (上圍咁有份量,一定有腩但可以接受,焦點已經放咗係上圍)
下圍:7.0/10 (坦白講只集中上圍,已忽略下圍大定細)
車牌:10./10 (入房已車埋嚟,但今日好L熱,叫先沖涼,一路車一路冲,車車下又會伸條軟熟脷過嚟,好純熟有技巧咁車,一路中重車一路做)
吹簫:9.0/10 (好落力,又唔覺粗魯,係咁係個頭打轉,一時有深喉定住,唔叫唔停係咁吹)
做背:Skip咗唔知
毒龍:Skip咗唔知
6 9   :有,撻著佢就叫到拆天,真水
錫lin: 佢條脷夠厚軟熟錫到我kimochi, 錫佢粒lin又大又凸好有口感

先嚟男上女下,再嚟企係床邊攤開雙腿狂抽插,最後爆晒出嚟,拑住唔俾我退出嚟,嚟開幾下收音機,咩都俾晒佢,響鐘除袋再嚟個事後簫,直係爽YY)

返食:9.0/10 適合巨乳痴漢

註:zchris報告-鳳城/太子/怡春/多港/來閣/春秋/美妙/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

小冰要改名大熱才貼切。一來波真的超大,二來態度超熱情,三來入鳳城大半年都長期full,四是最多報告的囡囡,還不斷有報告出,永遠在頭版佔一地位。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  1.48%

二星會員

已經秒秒Full 囡囡, 服務越做越好

VIP五星會員

VIP會員2023

試過好多次都約唔到,最好機會就係第一次亦係唯一一次食到娟娟嗰次,叫我搵小冰一齊雙飛,因為難得小冰有空檔,但小弟因為唔熱衷雙飛,所以拒絕咗,唔緊要,隨緣,暫時玩過幾間場嘅囡囡,我覺得以鳳城娟娟、小尤為最正,有機會一定返食

升級  73.33%

一星會員

有D以上的技師有少少腩是好正常.

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  83.83%

三星會員

覺得小冰D相唔係影得咁好, 真人靚過相.

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

pacman8 發表於 2021-8-22 10:17
覺得小冰D相唔係影得咁好, 真人靚過相.

相是去年10月初來時拍的,那是比現在胖小小啦,如今fit了很多。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

Kam1971 發表於 2021-8-21 10:20
試過好多次都約唔到,最好機會就係第一次亦係唯一一次食到娟娟嗰次,叫我搵小冰一齊雙飛,因為難得小冰有空 ...

師兄真識食,她們3個都是早餐大波囡囡淨係波波巳值回早餐價。

升級  71.48%

二星會員

多謝師兄報告,成日爆鐘都未有機會試。

升級  66.67%

一星會員

我仲未就到佢時間

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  51.85%

二星會員

F Cup 如果真波就真係好吸引。
師兄寫「叫到拆天」,大細聲都唔緊要,不過想知叫得真唔真?
試過遇著叫得太假,真係會軟晒

升級  20%

二星會員

小冰真心唔錯,淨係玩對波都值回票價,一口雙lin叫到拆天

升級  86.67%

一星會員

囡囡好難約

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

比起其他日更full的囡囡,小冰因為比較遲下班,相對是容易約了。

升級  86.67%

一星會員

師兄你係VIP就易約

升級  60%

一星會員

真係似岑杏賢?