winning11

查看: 10661|回復: 3

[金帝苑] [takey報告]【金帝苑】家有一隻小野貓·Cat (有圖)

升級  11.17%

三星會員

金帝苑 Cat (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【金帝苑】家有一隻小野貓·Cat (有圖)
http://sn11.cc/thread-2190788-1-2.html
註:Cat 通常返 12:00-02:00 / 162cm

有圖有真相

Hi,大家好,22年係虎年,但唔知點解自成一國硬係要整個農曆出嚟,而虎係貓科動物,我當然要搵名係叫貓嘅嚟開下年:

某日,見Cat有返工,打去約,有位,出門,條街都幾熱,早5分鐘到步,上樓帶入房,奇怪入到房又有d凍,想開暖爐但又唔覺有暖爐制,反而見到有個唔知係燈制定咩制,保護蓋冇左,相信好耐了但好似又冇人跟進,有人敲門入嚟,應該係Cat,

Cat入嚟就問要唔要開暖爐,我話好,然後佢係個架下面攞左部白色物體出嚟,原來唔係掛牆式係便攜式電暖爐,怪唔得唔見有,呢部暖爐又真係好暖喎,掂,
Cat高速解甲,跟住我見到Cat著住件bar同底都係棗紅色(同上一位波某著一模一樣嘅,棗紅色似曾相識,勁巧合),入去涼沖,Cat開始變身熱情小野貓,主動攬到我實係咁磨,一隻手攞住花灑頭另一隻手就四圍摷,我當然唔執輸,我對手就渣落佢有肉嘅部位,妳磨下我又磨下妳,正,然後隻野貓開始搞好兄弟R,手法純熟絕不簡單,跟住水簫直情當左我好兄弟R係逗貓棒,我已經唔係好想出返去了,

叫停野貓,我都係想出返去做正經野,乾身,野貓話想做背就瞓上床,好,咁我就任由野貓自由發揮,我就瞓上床,開始做背,野貓係咁用條貓脷不停瀨背,瀨左真係好鬼耐佢完全唔想停,全程雪雪聲響,Feel到勁多貓口水,幾乎都係用呢個動作,之後仲嚟左個貓仔簫,然後終於輪到我,我要研究一下呢個貓屎忽,雖然偏細但好有肉感,野貓仲用貓仔式咁扒係度,加埋條貓腰勁誘人,而鮑魚仲有d冰涼感觸,
再將主導權交俾野貓,先貓手攻我兩粒lin,開始口活時間,駕重就輕,時而深時而淺,貓式口活,不同凡響,對貓眼又時不時眼甘甘咁望住我,手又會四圍摸顯得佢仲肉緊過我,總之不得了,我唔識形容,最好親身去試,

快快上好死人套,我先嚟,男上,野貓將對貓腳合埋,放落我兩邊膊頭上,我就借住道力係咁轟插,轟到我開始有覺d攰,就稍為回氣,再試下考車牌,哦?我有大車喎?隻野貓仲伸條貓脷出嚟,咁我梗係邊啜住條貓脷邊抽插,大佬呀,真係爽到一個點,然後今次我醒目,叫野貓轉身,我要至愛尻仔式(今次應該係喵仔式先啱,呵),我冇睇錯,呢個貓屎忽認真唔野少,雖然尺寸係偏細,但就好有肉地,而且佢仲會扭動條小蠻腰,嚟配合我嘅抽插動作,嘩,真係小到佢貓咁叫聲,今次真係爽到冇朋友,哎~呀!!!!我真係頂唔肯順喇,我投降啦,要射啦要射喇!!!!

呼一個字:"爽",但當我從後繼續攬實野貓,打算首先回一回氣先再拖返好兄弟R條屍出嚟時,佢竟然仲收縮隻鮑魚(好兄弟R雖然已經死左,但我都隱約Feel到),仆街,我真差d叫左出嚟,然而就係呢野收縮,好兄弟R出返嚟嘅時候,個死人套俾野貓夾住遺漏左係貓洞裡面...

咁野貓就叫我去沖涼,我一條友沖左好耐,都仲見野貓係外面,應該係做緊消毒清潔,當我沖涼完野貓就入去沖,佢出嚟我就話妳好勁,然後野貓問我仲嚟唔嚟第2Q(我係老野梗係話唔要啦~呵),野貓先將個暖爐收返好(有手尾,加分),見仲有時間,咁我就話同妳個股屁按摩,野貓就瞓上床,幫佢按左幾下就話要同我按摩,又好,交返俾妳,野貓想按摩我個背,手法獨特,但按唔夠一分鐘就響鐘(仆街,咁唔合時...),無計,野貓著好衫,最後公主抱起野貓轉完一個圈,野貓就話怕,話我出完野驚我腳軟喎~(妳太天真了,我抱起妳行落樓梯再行返上嚟都仲得呀,我d夜粥唔係白食的,俾妳夾到腳軟就真,呵),野貓先出去,我望下時間,頂你,明明仲有差唔多成10分鐘喎大佬(唔係50分鐘咩喂???),慢慢著衫,開始熱,飲啖水,諗起呢個場經常都會派野飲,滿心喜歡,

出到去,俾家用,但咦?今次冇野飲派喎??期待落空,好彩我外出從來有帶備水

純屬一年級生""個人自私的判斷""
外觀:目測4頭至中,中長金曲髮,眼算細,條脷幾尖
身高:目測160左右
身材:偏瘦走肥,對貓波好似有塾底,有腰籮細有肉
返食:我已經變左貓奴,呵
其它:細心服侍有特式;按摩手勢有功架;同佢吹水不多,好似幾cool咁;用狗仔式對付貓,特別過癮;有一樣個人覺得唔太好,就係Cat太多手了,雙手經常四圍摸,令我分心,集中唔到精神係某個部位享受

以上都是本人今次的親身體驗筆錄,方便小弟不時回味回味,
我所經歷的你地未必會有,因為我下次再去都未必同上次相同,
但你地有的我好大機會都會有,
點解?因為我疑似後生靚仔同埋係技巧型嘛,贏在起跑線呀!
而且最重點係我識得RESPECT囡囡們!!
What The Fuck?!?你話你要去查下呢個英文生字係點解??OH MY GOD...咁老兄你一開始就已經註定輸左幾條街啦...
結果都係果句:人夾人啦~~加你個油啦老兄!!

>>>>>

約時間嘅時候,有n點45分同n+1點30分,中間相隔45分鐘,但,請問唔係50分鐘的嗎??我好留意細節位的,嗯
房內有個神秘制冇左保護蓋,或者有待跟進;有塊大圓側鏡,但可惜同張床相隔甚遠,咁太可惜了吧??
唉,就嚟又要打(2019冠狀病)毒針喇,到時真係要唞返下,各位,我仲有命就遲d見,後會有期

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-金帝/太子/京華/怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

詳細報告

升級  25.56%

二星會員

詳細報告 like