winning11

查看: 16466|回復: 10

[京 華] [adam1004]【京華】2QTwins孖晶·水晶/晶晶

升級  20.25%

三星會員

[adam1004]【京華】2QTwins孖晶·水晶/晶晶
http://sn11.cc/thread-2200178-1-2.html

大家一看這個標題是否好有記憶!  一路都有聞這對Twins多利害,但一路都未約到,就星期六早餐時間試一試,成功入閘。

說說兩位感覺 : 相頭唔錯笑容十足,兩位差唔多高(155),身材瘦,話系同鄉表姊妹!
水晶~黑髮純情樣,波不大夠用,性在服務強,滿足你要求!
晶晶~金髮野性,波大(底有點硬可接受),很想咬佢 馴服佢!

過程:
一入來我馬上話要2Q,兩位回好樂意,水晶清潔小弟上下,孖晶十分合拍床邊 (度尺),我硬起,見晶晶波大就佢先,上套M腳床邊插,晶晶妹妹有點窄好插。水晶境見我前插,佢後獨龍我,被襲擊都好深,一路前後,水晶就配合相當利害,一會就暴了第一Q,之後就相雙入浴室。

這間編細房,浴室剛好一前一後,水晶先前洗,佢好純感,一路車一路上 梘液BM/水簫,之後轉背晶晶入來,感覺泰美人,我問佢:佢話不是,是水晶同鄉,我來過波波洗面(正)。水晶問試唔試雙吹,我當然話好雙吹來! 看報告什麼三人大車,上兩雙飛都不肯做。今次在(孖晶)服務真的嘗試到,什麼 利疊利疊利一一到位,我左擁右抱四個 (海綿球)擦來擦去! 乾淨曬!
雖然房不大,但床都夠一左一右三人順,兩位又下至上親,由上至下親服務,我又左擁右抱要求親親耳,真感覺自己黃帝感覺,又雙吹又雙親左右釘, 舒服到叫出來(好正呀)·!
最後當然唔放過水晶,女上再床邊M腳插,最後暴曬入套,第二Q當然無之前個套甘多,水晶送上事後Q,但小弟真受不了,太酸,晶晶就拖小弟入浴室BM上梘液洗白白! 走人放下 $760,銀包 剩下十元落樓。我話一定要幫指壓介TWlNS(水晶,晶晶)出份好(報告)共各師兄參考,參考!

後記: 都推一推比各師兄,我落樓對面有雲吞麵店收八達通就入去食咗個雲吞撈麵$36,四粒大大粒雲吞,太好食!上又飽下又飽離開!

註:adam1004-京華/怡春/來閣/金豐/美妙/雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子
Superadmin

升級  60%

一星會員

多謝師兄精彩報告,搵日要試下先

升級  56.67%

一星會員

上樓食4粒,落樓又食4粒

升級  73.33%

一星會員

雙飛比間細房你用都玩得甘盡興, 雙晶確是一對好拍當.

升級  5.83%

三星會員

水晶而家咁堅,未冲凉就獨?要搵佢試下囉

升級  20.25%

三星會員

永久性居民 發表於 2022-5-23 01:21
上樓食4粒,落樓又食4粒

我真的一路食4粒,一路回味4粒!
水晶說晶晶是師父,我話佢先是,真的未過水,佢就抹一抹就來了,前插後獨,被 <襲擊>!
C兄試下兩位一同親左右耳仔,我有種 (麻痺)感覺!爽爽!

升級  26.17%

三星會員

但要一次過約到二個有點難度

升級  2.22%

二星會員

房鐘介紹雙飛多數都係雙晶, 水晶就未見過, 淨係試過晶晶, 身體睇落係好靚下, 但係我接受唔到對鐵餅波

升級  20.25%

三星會員

今天去完京華落樓下對面食了細絨$30,原來得三粒有點失望。

升級  3.33%

二星會員

即尺獨龍咁堅

升級  56.67%

一星會員

後記:首尾呼應