winning11

查看: 4962|回復: 7

[鳳 城] [cary7報告]【鳳城】水簫后·麗盈

升級  9.25%

三星會員

[cary7報告]【鳳城】水簫后·麗盈
http://sn11.cc/thread-2205676-1-1.html

官方描述:36C Cup真大波,激光白虎,身材Fit,走肥,靚女,配合度高,紅牌之選,超好招呼

囡囡: 鳳城 麗盈
樣貌: 7/10 有幾分似何雁詩,多少少皺紋,多一點成熟
身材: 8/10 健康膚色有腰有籮,腰有紋身,皮膚firm少滑
波路: 7/10 34C真波,大啡lin,與官方講法有出入,但都係靚波嚟嘅
腿形: 8/10 靚幼腳靚腳甲
周感: 7/10 窄但不是收陰
過程: 今日見post咗2次麗盈有飛機位,於是把握機會9秒9打過去攝位又比我攝到,終可趁打風,一探為何此囡可以日日秒full之謎。準時到達,光頭呀姐直接帶我去麗盈嘅私人房,主題梗係幻彩fing香江啦,仲有本地情歌伴唱,環境唔錯,呀姐仲擺低兩隻膠杯,一冰一暖,深知陣間有野玩了,好快麗盈入嚟,貌似何雁詩...個家姐,金長髮有啲撈味,黑色短裙有事業綫,即刻埋頭感受下母愛係真嘅,我再拉高條裙竟然真空,佢仲好咸濕咁喺佢手袋攞出佢件底底,問我要唔要聞下,我唔同佢糾纏,大家除衫入去沖涼,佢即刻車埋嚟,然後錫兩點,R袋再水簫,吞吐自然舒服,雙手游走於lin頭與春袋之間按摩,再加埋冰火,成個過程好流暢盡顯功架,佢係我試過指界做水簫做得最好嘅一個,少啲定力一定比佢吹爆,然後佢再起返身全身泡泡BM前後再磨棍加重車,沖身都用左3個字好有Feel就快爆,拿拿聲上床趴底做背,狗仔毒再嚟狗仔簫,車底比佢瀨到乾淨晒,反轉正面吹,有少少齒感,舒服程度不及水簫扣分,69欣賞下白虎無味鮑,瀨佢有叫聲但有少少假,上套女上周感窄,一路鋤一路錫lin都舒服,轉男上又係一路大車一路抽插,最後有人拍門,唯有加快速度同抱臀派彩,侍浴時囡囡都唔趕時間再整返個事後簫先肯放過我,呢度要加分。

服務: 9/10 整個流程充實無冷場,又係指界專業教材級別,堪比金多20
投入: 7/10 投入度差啲,Feel到囡囡少少公式,同埋未放盡,可能要留力應付全日工作量
提醒: 床上吹功不及水簫
返食: 家用460,咁嘅服務收正價都唔會跌錢,但我個人未必返食,一來難約,二來雖然服務頂瓜瓜但投入度不足,適合喜歡重車及口爆人士。

註:cary7報告-鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.33%

一星會員

睇嚟無傳說中咁好

升級  19.8%

五星級會員

充實無冷埸已經唔錯,謝師兄報告

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告,麗盈口碑及服務都頂班,這都是客人做完反饋的
但我地會再同囡囡溝通,希望盡可能滿足哥哥上訴不足嘅要求
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  84.07%

二星會員

太難約了…上到咪好彩

1萬

前客戶代理員

多謝您的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  33.33%

一星會員

麗盈我食過幾次,每次服務都做足。熟客服務都做足嘅囡囡,都比較難搵