winning11

查看: 12983|回復: 21

[春 秋] [咸濕兄報告]【春秋】專門奶西的約會·雙兒 (有圖)

升級  20.37%

二星會員

春秋 雙兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[咸濕兄報告]【春秋】專門奶西的約會·雙兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2206656-1-1.html
註:雙兒 通常返 10:00-18:00 / 160cm

有圖有真相

官方描述:雙兒《初度入行.身材高挑.絕對靚女.純天然大波.招呼等待考驗及進步中.歡迎賓客光臨指導》

有一段時間很喜歡去春秋的,因為女夠多嘛,而且公司作風殷實,報告也較小老作,所以很小跌錢,但近來去幾次都是半小時內下鐘,越玩越無癮。…… 直到最近看到一篇報告說雙兒喜歡奶西,興趣便來了。自小看島國愛情動作片,埋牙不外乎三步曲:吹簫奶西插洞!吹簫和插洞就個個星期都有實踐,但奶西就相對小好多,於是便想玩次專門奶西的約會。

早上留意雙兒有上牌便打去約,遷就自已放工時間約了6 點,過程非常順利。早小小到埗,在大堂坐了一陣,前台安排入房等,見到張床便眉頭趨,張床頂頭頂腳,大約只比鋪在床上的毛巾寬小小。雙兒準時入房,目測約 35+,高約 158cm,寬面下巴尖,中短髮,順眼之上,靚女未及,如果我輪牌遇到應會拿拿琳拉入閘個款。她的笑容燦爛,人很開郎,完全不用破冰。脫衣後見到一對挺身淺啡蓮的 B波,健康身形和膚色,有腰,腿型靚,仲要皮膚幾滑。因為我嫌浴室細,所以在床邊玩了陣 BM 才入浴室。洗得仔細,但我預先和她說了我不做背不毒龍不水簫,所以好快便出去。

抹乾身後我又拉雙兒過來,我坐她站來舔蓮,然後又叫她放單腳上床方便我探妹妹,大約知道她的敏感位置,溫度和豆豆有幾深。瞓低後便開始正面漫遊,我基本上只要手夠長能抹到,都會將手放在她的妹妹下面用手背來捽,雙兒是很配合地用妹妹輕磨我手,吹奏時因為張床頂腳,雙兒只能在側邊唱,我也識做移到最近牆留多點空間給雙兒。吹工偏慢,無齒感,棍和頭都有重點照顧。

到雙兒伸手拿袋袋時我便叫停,轉位由我食佢。先是最簡單的 M 腿,先從胸開始然後到妹妹。雙兒妹妹的毛偏多,我埋位想錫妹妹時雙兒會用手先將陰毛向上推然後襟實方便我舔,一個小動作大家便有了默契。我也開始用舌尖圍住豆豆點和舔,雙兒的聲音導航隨即啟動。2-3 分鐘後望一眼雙兒,她立刻豎起手指公鼓勵我繼續。我說大家都開心咁我唔做了,劑舔。佢好奇怪地望住我,我無再理佢開始埋頭「虎」舔,她很快也極度投入地出水和打冷震了。玩完M 腿後我坐返起身,將雙腿墊入雙兒的股底,令她妹妹朝天,然後抱埋身令妹妹放正口前才開始舔。這招睇島國片有見過,但實踐都是第一次,原來這是最省力又看得最清楚的姿勢。最後試埋 48手的第一式「啱清水」,雙兒已經 High 到主動用妹妹磨我條脷。玩到大家都筋疲力盡,我便抱雙兒面對面騎坐在我腰部擁抱回氣。雙兒不停話好爽,讚我全程純舔沒有用大力整到她,所以特別舒服。休息了幾分鐘,大家很享受那份親蜜,碰碰車一下便去事後浴。雙兒先報鐘出房,我看一下手機,40分鐘,是近期在春秋最長的一次了。

PS: 今次真係只奶不插,所以沒有出貨,但我覺得好好玩。仲有幾個姿勢未試,看有沒有機會遇到另一個喜歡奶西的女人吧!

註:咸濕兄報告-春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/來閣/金帝/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  65.52%

四星級會員

Ching識食

升級  34.17%

三星會員

seems you service her more...haha

升級  20.37%

二星會員

從來麻煩自找 發表於 2022-8-26 16:25
seems you service her more...haha

雙兒都係咁講,不過最緊要玩得夠爽 jet!

升級  20.37%

二星會員

C 兄篇雙兒報告才是源頭!

升級  20.37%

二星會員

diula328 發表於 2022-8-26 22:23
發掘到好嘢,係要開心share嘅!

人人毒我,我毒人人!

升級  20.37%

二星會員

diula328 發表於 2022-8-26 22:51
高手高手高高手,連呢張圖都出埋!

因為我已練成了「揸波龍爪手」

升級  20.37%

二星會員

問題來了,有沒有機會遇到另一個喜歡奶西的女人呢?

升級  35.93%

二星會員

多謝你的只奶不插報告。

升級  14.52%

四星級會員

喜歡乃西的囡囡,可遇不可求。

升級  58.58%

三星會員

試過可以

升級  23.28%

四星級會員

以前水餃 do do 都鍾意乃西,會撳住你個頭
不過而家唔知去咗邊,有D掛住佢

升級  26.17%

三星會員

正喎,喜歡比人奶西即係雙方都有互動係好好玩,只係有啲女可能敏感比人地啲唔水搞到發炎,漱口先奶對囡囡好啲。但春秋嘅缺點房太細同女唔足鐘,我有同感所以冇再去。

升級  20.37%

二星會員

等你報告,再跟你搵食

升級  20.37%

二星會員

chanderek 發表於 2022-8-28 11:23
正喎,喜歡比人奶西即係雙方都有互動係好好玩,只係有啲女可能敏感比人地啲唔水搞到發炎,漱口先奶對囡囡好 ...

唔足鐘確實是一根心頭刺,我今次只奶唔插都係想試下如果我唔出野,睇下你點偷鐘。

升級  26.17%

三星會員

咸濕兄 發表於 2022-8-28 14:13
唔足鐘確實是一根心頭刺,我今次只奶唔插都係想試下如果我唔出野,睇下你點偷鐘。 ...

都可以玩69玩到響鐘,我都係對插冇乜興趣,但都要對手喜歡69先得

升級  20.37%

二星會員

chanderek 發表於 2022-8-28 15:42
都可以玩69玩到響鐘,我都係對插冇乜興趣,但都要對手喜歡69先得

試多幾個不同 pose 去奶會襟玩點。簡單的例如 M 腿和男上 69。平時插都會轉兩三個 poses 啦,咁用奶代插玩都換幾個 poses 好正常!

升級  26.17%

三星會員

咸濕兄 發表於 2022-8-28 17:00
試多幾個不同 pose 去奶會襟玩點。簡單的例如 M 腿和男上 69。平時插都會轉兩三個 poses 啦,咁用奶代插 ...

都係嘅花心思

升級  53.33%

一星會員

啊.......想試下