winning11

查看: 12130|回復: 11

[春 秋] bg貼圖:【春秋】潮吹女王強勢回歸·琪琪 (有圖)

1萬

18萬

管理員

春秋 琪琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【春秋】潮吹女王強勢回歸· 琪琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2209078-1-1.html
註:琪琪 通常返 15:00-02:00 / 163cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~琪琪

琪琪~1:潮吹女皇.2:超模身形.皮膚白晳.3:360度摩打脷吹簫.極度剌激.滿足你三個願望*【真·潮吹女皇

[adjust2020報告]:見到春秋廣告寫Model身材,潮吹女王,360度旋轉吹簫,好有興趣一試,預約成功,準時到達,等左一陣琪琪入泥,樣可以,唔會彈鐘嗰隻,少濃妝,好高,起碼165up,瘦,無腩,估計32B中超,目測3中,沖涼都係嗰啲,無水簫,出到去先用對波做全身漫遊,即時叫停,因為中超關係,先錫lin,再奶袋,奶袋呢part好舒服,加返分,到吹簫,佢真係會含住成個人360旋轉泥吹,旋轉時感覺到條脷會貼實龜頭泥轉,嘅新其又舒服,突然會深喉幾下,之後會含住用對淫眼望實你,感覺幾正,上套入閘,周感幾好,先男上拓高對腳下下入到盡,其間琪琪叫大力啲,再加多兩錢肉緊完成第一下女潮吹(亦都只係得一次),感覺到有股暖流噴出,都噴左幾多水,之後繼續狂轟,再無潮吹出現,之後轉狗仔,琪琪又係叫我大力啲,之後我毫不客氣狂轟,轟左幾十下,到我射完都無再潮吹,射時佢會縮,唔明點解有套都縮,我估係驚個袋穿或唔鍾意嗰種感覺,到最後自己用手打射埋啲精,其後琪琪話平時會潮吹好多次,可能今日攰,可能佢係安慰緊我啦,可能係我唔夠勁啦,之後沖涼走人…

[FX5555報告]:前幾日早上在家睇完套AV女被潮吹個冧樣即刻掛住春秋琪琪,即刻飛車去食早餐,去到入房等咗陣琪琪入嚟就背向我叫我幫佢除bra,除完bar再除埋條Tback就用手指震下佢粒陰核,摸咗冇耐佢就企喺度嚟料,D水噴到成地濕晒,肯定多過我地男人篤尿,真誇張!之後入沖涼房大車特車,可惜有D煙味(扣D分),跟著到佢幫我奶乳頭及水簫,都幾舒服!出返去上床我都唔做背因為我都係為潮吹而來,叫佢轉身玩69,佢吹得算唔錯,我亦手口並用作回敬,跟著佢又嚟料,今次我成個上半身濕晒,而且Feel到佢噴出來D水力度及暖度,而家諗起都興奮!跟住叫佢瞓低我騎住佢捉著佢頭插佢口(當然不是太粗暴,而且得佢同意),插插下我手當然冇離開佢妹妹,之後佢又嚟料,D毛巾被整到全部濕晒,我見到咁亦興奮到口爆了!之後快快沖沖身又上返床奶佢妹妹,佢好快又嚟料,我仲特登繼續奶,佢係咁按住我個頭,我成塊面都係佢D西水,我仲試下係乜味,但原來係冇味(好似普通暖水咁),跟著就男上狂插佢,插佢百幾下佢又嚟料,我揪細佬出來佢仲噴得勁,之後佢又呻吟又叫我快D塞返住佢個樣真攪笑,之後轉狗仔狂推車,跟著叫佢瞓低後插佢過百下,但反而後插及狗仔佢唔太興奮,最後轉返男上狂插一輪,在佢潮吹時候我亦完成第二Q了!最後我睇返張床及地下情況真是好似爆完水管咁,真係好激!唔知佢每天要飲幾多水先可以補充返呢?

[路斯基報告]:話說小弟某日睇日本動作片
見到小島南下面噴到九彩, 路JJ 即時抬起頭來
心念一轉, 暮然醒起指壓界嘅一位傳奇
有潮吹天后之稱嘅戰國琪琪
囡囡: 琪琪
年齡: 三尾四頭
相頭: B 165左右, 的確係美魔女, 戴住副膠框眼鏡, 訓導主任Feel. 近睇發現囡囡係醫學美容達人
身材: B 34C 中超, 白滑, 有腰, 走肥, 一睇就知做開運動. 整體觀感非常高眺, SPORTY 型
侍浴: B+ 前後bm 中中挺挺,水中簫叫做唔錯, 但呢樣只係配菜
毒龍: N/A
簫技: B 普普通通, 不過不失, 眼神淫蕩搭夠, 呢樣都唔係重點
埋牙: A 哇靠!! 神奇!! 吹簫吹到咁上下,小弟硬過鋼鐵之際, 即叫囡囡上馬.  囡囡一埋位坐蓮,小弟幾下散手向上頂, 見到囡囡突然面容扭曲, 我心諗: 咩料呀!  說時遲那時快, 忽然感到一股暖流, 緩緩將路JJ 向外壓出. 呢個MOMENT, 我知道, 我最期待的畫面出現喇!!  慢慢, 除左細佬之外, 囡囡嘅暖流漫延到春袋, 大脾, 甚至小弟個大肚腩.  之後換左幾個姿勢繼續砌, 見住囡囡D 淫水不停怒噴, 不得了…

註:Superadmin-春秋/美妙/雲來/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/金田/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1

1萬

18萬

管理員

一代潮吹天后-琪琪,今晚已經回歸春秋

升級  4.81%

二星會員

是否金田28

升級  78.52%

二星會員

金小子 發表於 2022-10-1 04:08
是否金田28

不是……

升級  31.85%

二星會員

之前秋兒都係潮吹重后嚟

升級  51.11%

二星會員

好想試呀

升級  64.07%

二星會員

如果未親歷其景,不防當表演欣賞,琪琪身形都唔錯,只係膠,

升級  13.25%

三星會員

秋兒嘅事後簫令我難忘,吹到我男潮吹,勁!

升級  41.92%

三星會員

Oohh 發表於 2022-10-29 00:09
如果未親歷其景,不防當表演欣賞,琪琪身形都唔錯,只係膠,

冇錯.佢身形好骨架好又夠白, 如相中配合件戰夜, 呢個觀感唔係個個得. 差在膠. 樣貌似愛回家洋洋八九成.

升級  51.11%

二星會員

服務真係幾好架,唯一唔好係中超

升級  33.33%

一星會員

潮吹會唔會成床都係水咁?

升級  33.33%

一星會員

有機會一試,未見過潮吹