winning11

查看: 10879|回復: 9

[京 華] 首發:[Tacb報告]【京華】芳芳 (有圖)

升級  2.96%

二星會員

京華 芳芳 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[Tacb報告]【京華】芳芳 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2228154-1-2.html
註:芳芳 通常返 18:00-06:00 / 158cm

有圖有真相

今日上到京華,有兩個未試過,老豆話一個玩Feel,一個玩招呼,我問邊個好波d,佢又好似想我揀芳芳咁,好啦,既然咁想我試芳芳,就玩Feel啦今晚,佢推介得應該無死。

入到房轉個頭芳芳就到,離遠睇好似有d年紀,不過身形唔錯,比較細粒,就示意ok啦。入到黎佢好似有d唔好意思同唔知想點咁,應該未訓醒XD 望兩望原來個樣都幾精緻,又唔係好大年紀炸喎。佢見我望住佢,佢又好尷尬咁笑,有d怕醜咁。見佢咁我都開始有d唔好意思,情況就好似同個啱啱識既女仔開房咁,都幾過癮。各自解甲沖涼,原來都幾生手,不過沖得幾仔細既,沖涼通常都係破冰既時候,講下笑下佢就話ok喇,咦喂,好似漏左野喎,不過我都唔太好水簫,真係好鬼峽窄。我就乖乖地出去乾身做大爺,佢都跟住尾出泥齊齊乾身。我不嬲skip毒,就訓左係度等佢乾埋個身,佢搞掂之後就帶住開房個個笑容擒上嚟,呢下個Feel真係唔係平時個種被招呼,係有d唔同。佢用佢生疏既技巧服侍左我一輪,我都唔客氣輕輕掃下個隧道口,佢已經濕左,竟然餓成咁XD 我隻手就繼續輕輕掃下,但無伸入去,佢都好似頂唔順,仲成個訓上嚟伏左係我心口,自己係度磨。個下我真係覺得佢好需要,完全唔同平時,呢d爆房感覺出晒黎。坦白講佢吹都真係無咁硬,見佢咁需要既動作我真係硬晒,唔知大家明唔明,但堅好Feel既。磨左一段時間,佢講左幾次話想戴套,睇黎佢真係好心急擺入去,好啦,就上套做野,上完套竟然有d難入,佢叫我慢慢黎,話無生過比較細少少,的確擺左入去真係覺得夾實左咁,仲要佢已經濕左,都咁緊,真係不得了。搞到我一放入去就開晒turbo,佢肉緊到鍊我d肉,一段攻勢後佢應該已經到左,開始受唔住太入,我見佢咁我都放返慢都唔咁大力,過多陣我都過終點。總括黎講佢樣唔差,細粒,波唔係大但都有搾手,下邊係多水淺窄,最緊要真係好似去爆房咁各取所需既感覺。可能唔啱追求服務既師兄,但絕對值得試既。我都應該會返食,不過我仲有兩個未試XD

註:Tacb報告-京華/美妙/浪漫
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  24.44%

二星會員

This kind of Feel good for me.

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  73.33%

一星會員

有冇車牌,69,素股?

升級  1.48%

四星級會員

有冇身高, 腰臀, 波型身材.....描述吓

升級  2.96%

二星會員

Kcboy007 發表於 2023-7-3 14:43
有冇車牌,69,素股?

頭兩樣都有,但進入應該要過膠,唔入應該乜都得

升級  2.96%