winning11

查看: 9954|回復: 6

[怡春苑] [大鳥哥報告]【怡春苑】好小得系列馬王級·小琪琪

升級  62.08%

四星級會員

[大鳥哥報告]【怡春苑】好小得系列馬王級·小琪琪
http://sn11.cc/thread-2235284-1-3.html

怡春最新一期的小字輩囡囡系列的確十分之有水準,自從第一代丹丹開始已經有熱烈捧場,其後既小星星有大波林夏薇之稱,小櫻桃更加是上下粉紅少女硬件,因此今次小琪琪更加是以上好小得系列的極品之作,之前已有師兄報告作介紹,比佢搶先一步,今其內容絕對100%真實,大鳥小鳥親自驗證過,絕冇花假絕冇跌錢。

相頭方面一定入怡春現役三甲,計埋舊女都一定入名人堂十強,皮膚白滑緊緻,五官精緻眼大大,化淡妝金髮看上去似應采兒那種風格,廿尾三頭後生女好玩得,唔使破冰自動波打開話題廣東話溝通仲主動抽水,伸身摸我小鳥,身材更加吸引,35C堅波大湯碗形淺啡lin極好手感,運動身形有肉唔肥,緊緻有線條,5尺5左右高,有腰有蘿S身形,咁既配套係指壓必定殺晒,90分以上。

加上靚女有服務,簫功出色,沖涼時有前後body,夾腸仔4寸深坑事業線將腸仔包到實一實,少d定力都好快會爆,到床上繼續吹,獅子搖頭九淺一深吹時好舒服冇齒感,唔叫唔停仲會有眼神接觸加不斷用手邊吹邊掃lin或掃袋,絕對係超級享受。上套男上多水周感好,會主動配合不同姿勢,全程好笑容有傾有講,如果熟絡之後應會更加投入,淫底指數爆燈,大大力插住仲話好爽,唔似有d囡囡入少少都話痛話唔好,小琪琪絕對好禮貌,最後轉狗仔對鏡後推,再轉床邊細車成功,咁靚女細車即刻令我慶起,再加多幾下即刻爆發,共同高潮,之後沖身仲有時間小琪琪仲主動送左幾下按摩俾我,雖然唔係正宗手勢,但欣賞佢既誠意同服務態度,如今後生有相頭有身材有服務有態度,今期唔食佢食邊個?

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:大鳥哥報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  26.17%

三星會員

大鳥哥出品必屬佳品,大鳥哥咁靚仔都係得細車,我地凡夫俗子應該冇優待了

升級  12.59%

二星會員

可否2q?

等待驗證會員

有無做水床 69十口爆

升級  6.3%

二星會員

chanderek 發表於 2023-9-19 07:12
大鳥哥出品必屬佳品,大鳥哥咁靚仔都係得細車,我地凡夫俗子應該冇優待了 ...

因為你隻鳥唔夠佢大,我是講真

升級  26.17%

三星會員

Uncle19 發表於 2024-1-4 00:04
因為你隻鳥唔夠佢大,我是講真

當然,我做唔到大鳥哥,所以唔使搵慳翻