winning11

查看: 7099|回復: 5

[三 川] [damonhk424]【三川】慾求不滿人妻·翠兒 (有圖)

升級  5.93%

二星會員

三川 翠兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[damonhk424]【三川】慾求不滿人妻·翠兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
註:翠兒 通常返 11:00-23:00 / 155cm

有圖有真相

朝早見有時間, 心思思想做下運動,  直接walk in 上三川, 上到去望下個牌睇下有邊個, 見翠兒好似好少報告有提過,  就試下佢啦.

點完名就入房等, 幾分鐘後囡囡開門入嚟, 身材中等唔肥, 樣順眼, 入嚟後各自解甲, 我一路除衫佢就一路抽我水,角色好似掉轉左喎,  先房沖涼先, 水簫磨棍有, 干身上床, 我SKIP背, 先錫兩點, 之後就開始吹奏, 吹奏時間耐, 唔叫唔停, 經常用脷奶曬你成支棍, 時不時發出呻吟, 慾求不滿既樣出曬黎, 吹到咁上下, 磨下棍身先, 越磨越多水, 上套做正事, 女上周感一般般, 我主動叫佢瞓低等我自己黎, 男上時Feel到收音機, 雙眼望實我呻吟, 雙手環抱我後頸拉我埋去主動送上大車, 同一個姿勢大車住傾瀉而出。

總結 :樣貌順眼, 身形中等有小腩, 上圍 C, 整個過程係會越玩越OPEN, 慾求不滿人妻既感覺

註:damonhk424-三川/太子/金田/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1

等待驗證會員

依個冇下次

升級  0.37%

二星會員

tommy33 發表於 2023-12-1 07:26
依個冇下次

細說

等待驗證會員

可能我個樣唔得阿姐歡心,最好笑我book兩粒,一粒鐘已經搞掂,冲完凉我話走又唔俾我走,係要我坐多陣話費事俾鐘房話。我得到嘅服務冇師兄所講1/10。唔講喇再講俾人ban。

升級  3.33%

二星會員

第一次試一粒鐘隱d

等待驗證會員

Ahtony 發表於 2023-12-7 12:47
第一次試一粒鐘隱d

我習慣係做兩粒,唔係因為條囡專登book兩粒。