winning11

查看: 3780|回復: 6

[金 田] [oldman28報告]【金田】好少返工的靚闊太·10號

升級  43.33%

三星會員

[oldman28報告]【金田】好少返工的靚闊太·10號
http://sn11.cc/thread-2241890-1-1.html

稳約记得上次做10號,大約是半年前的事了,星期六見佢有返工,即刻打電話去約。
10仔一入房,大家寒暄幾句,一齊除衫冲凉。10仔仲好細心咁開定暖風機,話冲完凉唔怕着凉。

10仔冲凉好仔細清潔。有前后body,又用佢對大灯及大pad同我前后磨,而其間佢雙手不停搓我條J及lin頭,真係冲凉都冲出個硬硬的爽。

硬住出去乾身。先做背,10仔口含住水幫我錫背,都幾特别。接着用湿纸巾帮我仔細清洁菊花位,再含冰粒幫我毒龍,果種冰爽從菊花直冲上頭,感覺好難形容。其間10仔隻手不停輕抓掃我背,今我有觸電的感覺。

10仔漱漱口,叫我轉身做前面,10仔先俾佢對大奶我品嚐,又大車咗幾下,10 仔開始食我lin,再往下移帮我吹奏,又自動移送隻一品鮑過來俾我品嚐,真係各有各忙。之后我叫10仔躺下,用棍頭磨下鮑魚,又用棍拍打鮑魚,10仔不停叫爽,亦提醒唔好越界,於是上套入洞。

先來男上邊大車邊抽插,可能10 仔少返工,抽插其間好水潤,極之順滑。
之后轉狗仔推車,10仔擁有一個豐滿的padpad,極之好推,狂推了幾分鐘,係10仔的呻吟叫浪聲中暢快地噴射咗。

樣貌:6.5 順眼濶太樣。
身材:約5尺多DD,大真C波,亦有腩,唔算大腩,我接受到。
服務:8.0 body,水簫,車,69都有。今次都係為食服務返食。
返食:會,不過10仔好少返工,返食真係唔易。

註:oldman28報告-金田/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

升級  24.44%

二星會員

Thanks for your report.

升級  20%

三星會員

大波後生張艾嘉

升級  43.33%

三星會員

諗落係有些似,係大件頭版本

升級  20%

三星會員

oldman28 發表於 2024-2-1 09:21
諗落係有些似,係大件頭版本

10仔都叫大隻,師兄你食慣纖幼

升級  43.33%

三星會員

身材纖幼,不論高矮,我最啱,A波仔都唔介意,最好有車有69,同靚。C兄有沒有推薦。
至旅10服務幾好,所以有機會都會返食 .

升級  50.37%

二星會員

同好。有車 有蛋撻奶 最正