winning11

查看: 2812|回復: 8

[京 華] [ason1054報告]【京華】AV之旅·心兒 (新人帖_有圖)

升級  80%

一星會員

京華 心兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[ason1054報告]【京華】AV之旅·心兒
http://sn11.cc/thread-2243647-1-2.html
註:心兒 通常返 12:00-24:00 / 160cm

有圖有真相

AV之旅大戰·心兒

今日收工經過京華就睇下心兒有無位 睇介紹AV級招呼,想試好耐 一直夾5到時間 意想不到居然有位不用等,即刻去馬,一入到黎 個樣真係有AV女優FEEL 只眼好淫 雖然有點歲月痕跡 但整體10分都有7 8分 加上見到距件黑色戰衣都硬硬地 再黎一句好淫ge HELLO BB 真係醒神 講完即刻示意我解甲 黎個即尺 含到雪雪聲 條利不斷係你龜頭360度咁轉 真係少D定力都5得 見正到咁 即刻示意黎個雙鍾 慢慢玩 怕有BOOKING無得加,到冲涼 有水蕭 有BODY 肌膚都好滑溜 身材還好 少腩。到床上即刻黎個AV級大車 車到口水橫飛 鍾意大車GE師兄真係不可錯過(不過唔確定係唔係都可以大車)邊車邊玩波波 雖然不算大 彈勝在軟熟兼彈手 好好揸  LINLIN好敏感 到品嘗距妹妹 無味 中途心兒淫聲四氣 我就隨著距越叫越大聲 我就越賴越快 賴到距成個人不停收縮 甚至禁住我個頭 好似5想我收口 見距咁享受 咁我當然用盡10成功力 最後距話高潮啦 成個人不斷係咁震 面紅耳赤。甚至話有D暈 咁我就話你回下氣先啦 好似角色互換左 哈 一分鐘左右心兒大車突襲  邊車邊橪雀 車左一陣 到吹簫 無齒感 蕭工上乘 好比心機吹 又慢到快 360度旋轉 到衝刺階段我就示意心兒加快速度 吹到雪雪聲 不一會就係心兒口中噴湧而出  心心念念GE吞精環節黎啦 心兒不快不慢咁吐出離 然後賴曬落口 見個口一滴不剩仲話好好味

之後再中場休息 心兒話食支煙再大戰三百回合 第二回合 前奏都差不多 大車 漫游 本來想玩69 心兒話5好住 頂5順 咁慢慢幫我吹簫 吹下又車下 真係AV FEEL爆棚 最後上套先女上 周感5錯 少許收陰機 UN左一陣 再不斷前後搖 騎功上乘 好舒服 幾分鐘后示意到我出力 哈 到男上收陰機開始發力 好似有條八爪魚揸住細佬咁 邊車邊插淫聲繼續四起 心兒個淫樣真係好正可以話几重刺激 几重享受 ,就咁係几重刺激下一會兒就派左彩 仲有少少時間同心兒一齊睇下AV 抽下水 完結今日AV之旅。

總結 真係AV級招呼 成個過程無冷場 高潮不斷 會返食

註:ason1054報告-京華/太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  0%

二星會員

呢個真係幾正

升級  2.96%

二星會員

好服務

升級  2.96%

二星會員

有大車,有2 Q,有即尺,有吞精,五星級服務