winning11

查看: 2225|回復: 4

[金 鑽] 首發:[hikelon報告]【金鑽】順眼熱情少婦·11號

升級  11.11%

二星會員

首發:[hikelon報告]【金鑽】順眼熱情少婦·11號
http://sn11.cc/thread-2245053-1-3.html

地點: 金鑽
囡囡: 11號

相頭: 6/10
目測年紀應該三尾左右,順眼好笑容既少婦, 第一眼睇落有啲似前新浪咪咪   

身形: 6/10
身形高挑,白白淨淨,b波仔細的

服務: 8/10
聽到有新女返工,收工九秒九上去試下。 入閘大家寒暄幾句之後去洗白白,囡囡話佢咩都唔識叫我教下佢,就叫佢bm 水蕉。

上床做背幫我按左幾下都幾舒服,之後錫下背又拎個波仔磨下磨下。睇落又唔似咩都唔識喎,佢話啲師姐教。

轉前面錫下又拎個波仔磨下,吹功又唔錯喎唔叫唔停,仲問我要唔要吹多陣。唔理啦上套入正題,新女就係唔同啲表情好肉緊,有個碰碰車,之後三四個姿勢就射比晒囡囡。

囡囡算係熱情健談,全程都好笑容有講有笑,服務斯斯文文,不過可能無生過下面岀奇地幾窄。 比8分主要係有笑容態度好。新女無毒龍,口爆我無問,69應該可以既。
會把握新手期再返食,做慣左就唔同感覺了。

小弟平時好小寫報告,有不足請見諒。

註:hikelon報告-金鑽/多港
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  33.33%