查看: 5483|回復: 4

[春 秋] 首發:[oldman28]【春秋】有顏值後生清純靚女·YY

升級  46.42%

三星會員

首發:[oldman28]【春秋】有顏值後生清純靚女·YY
http://sn11.cc/thread-2247615-1-1.html

本來今日約好咗老相好食早餐,點知老相好話傷風,叫我過兩三日先去搵佢。於是渣渣林上網睇下有咩其他女食,見到話有個顏值100分0脂肪YY,於是打去試下,仲約到早餐價添。

YY拍門入嚟,顏值雖然冇100分,但真係好順眼,似唔似李佳X就見仁見智,但絕對係順眼、清純、後生gff靚女。

快速解除束縛入去沖涼,YY談吐都好斯文,前前後後,雙腿雙手都清潔得好徹底,驚喜嘅係YY新做都有前後body Massage,水簫又冇齒感。

上床先做背,YY用對B波喺我背上遊走,接著口含冰水,貓舌般舔我背脊及雙腿,之後YY叫我轉前面。

YY先食我兩點,再向下而幫我舐袋含棍。YY含棍啜棍功夫都幾好,冇齒感,幾舒服,仲吹咗幾耐,搞到細佬由軟糖變咗鐵棒,這是YY想同我上套。我反而叫佢瞓低畀我玩下先。

先啜對大啡暈嘅奶,期間想考車牌,不過就考唔到。再食多陣奶,諗住試下舐鮑魚,YY話佢下面好敏感同味習慣畀人舐鮑魚,咁我唯有上套入洞,見到YY隻鮑魚原來都幾少毛,仲幾靚添,冇得舐確實可惜。

先來男上抽插,一開始都幾順滑。我就成個人攬住YY,一邊抽插一邊揸下波。YY就全程閉上眼晴,微微呻吟。

之後轉狗仔,雙手攬住YY條纖腰,一邊望住牆身鏡,一邊狗仔狂推。這時YY都係低聲呻吟,5、6分鐘後終於爆發。射咗之後,我依然冇停狗仔推,再推多兩三分鐘先至停止。

樣貌:8.0分 雖然達唔到我心目中嘅滿分,但輪樣YY真係幾靚,而且仲幾後生同清純,真係mcot。
身材:6.5分 細粒(畀盡都係5尺高)瘦身算係冇乜腩,波波一定有B,波波有小小墜,及大啡暈同揸落手感麻麻就扣咗啲分。
服務:5.5分 沖涼有沖涼有Body Massage及水簫,而吹簫無齒感,都舒服。不過囡囡新做,暫時冇獨龍,冇車車和鮑魚食,所以服務就畀唔到高分。
返食:等其他師兄調教到佢有車車和69,到時先返食。

後話:囡囡有顏值,後生清純,人有斯文,幾有gff。如果囡囡能夠放開多啲,一定多回頭客。

註:oldman28-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春/金田/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  17.72%

四星級會員

呢期春秋啲新女好多都無車牌
回復

升級  50%

一星會員

定要試啦
回復

升級  28.89%

二星會員

130130 發表於 2024-6-23 07:15
樣指壓計中上,基本服務齊。可惜冇車牌,妹妹不算緊,可能是我J細。整體可返食,值得一試。 ...

大概幾歲?
回復