查看: 1355|回復: 1

[春 秋] [Alexwong148]【春秋】噴水女王·琪琪 (新人帖·有圖)

升級  93.33%

一星會員

春秋 琪琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Alexwong148]【春秋】噴水女王·琪琪 (新人帖·有圖)
http://sn11.cc/thread-2251374-1-1.html
註:琪琪 通常返 15:00-02:00 / 163cm

有圖有真相

戰國會噴水的女王·琪琪

其實我一直都好想試吓呢個囡囡,因為我都真係味試過玩識噴水既囡囡,但又有好幾個師兄叫我人一世物一世乜都試吓,就叫我試吓佢又話呢個囡囡噴水真係好勁。咁我就决定一於去回一回佢。咁我味做過呢個囡囡,但又有睇到其他師兄寫佢嘅報告,又真係講到佢d水源源不絕咁誇張,咁我就專程係個早餐時段試下佢。

囡囡入到房就非常主動,已經即刻衝埋嚟同我車,個下心諗哇你仲好似急過我,搞到我都有小小招架不住,一路車佢就一手係咁向我細老抽水,應該吳可以用抽黎形容,一路錫一路,用手已經將我條褲除開,好快,佢就將把口塞落細佬度,感覺又幾好Wo,咁當然我又有向佢發動小小進攻先啦,一手揸落佢個波到搓返兩嘢先,跟住佢就捉住我隻手我諗住佢會帶我入去沖涼啦,點知唔係,係向佢妹妹進攻,捉住我隻手放落佢妹妹度係咁捽好快我見到佢係咁震係咁個人抽住抽住咁,我隻手就感覺到有啲暖流,都已經唔係流係已經噴出嚟,真係好多水,好彩掛起咗條褲如果吳係條都濕晒冇褲著到時真係吳知點算。跟住佢就捉我入去一齊沖涼啦,一路沖,我又試下我自己黎再用手捽吓佢妹妹,跟住佢又個人抽下抽下好似忍吳到咁我就再加快咁捽,佢又再噴水出來哇真係不得了。咁我玩完佢妹妹之後佢就同我做個水簫,但因為沖涼房太細,吹咗幾下之後我就提議不如出到去上床先再吹啦,咁大家出到去抹乾身,我就大字形躺咗喺張床度,等佢上嚟服侍我,佢一上嚟又第一時間真係好似好急咁照樣好似佢啱啱入嚟房咁即刻同我啜左陣先幫我吹,佢吹攻又吳差既,我個人平價係中上,因為佢好識運用佢嘅口水同加佢隻手一路搓一路吹都好舒服,吹到細佬硬咗佢就好快手攞起個套幫我戴上,然後佢就好快咁坐咗上嚟,佢坐喺上面自動波咁推咗幾日越推越快推到佢自己就嚟頂唔順嘅時候我感覺到有一股暖流又細佬嗰度湧出,跟住佢亦都好快咁掹返出嚟眼前一刻就已經見到條水柱向我面嘅方向噴出嚟好誇張真係。西利。於是佢又坐返低到我採取主動,雖然見佢依然都係上面,但係我喺下面我做主動繼續前後前後咁郁佢好快佢又忍唔住亦都好急咁掹返出嚟再一次噴水。正。但我自己亦都忍唔住,我就叫佢瞓低,我喺上面抽插咗佢數十下,我就忍吳住係我射左出黎,但一射咗出嚟嗰下囡囡好快就推開我嗰下又見到條水柱噴到成身都係。難怪囡囡一入門口就已經見佢手揸住多幾條毛巾入嚟。碧桂園有潮吹女王之稱。

又簡單形容下囡囡先:
樣貌: 我覺得化妝太濃,3粒星
身材: 都可以用高挑形容嘅,但可惜中超
簫工: 中上,有手口並用,舒服既,4粒星
毒龍: 我冇試,吳知有冇
總括: 真係學啲師兄話齋,係呢個場想玩噴水一定要試佢,因為真係好犀利。真係估唔到犀利到好似拍AV咁係堅既,咁當然如果有師兄知道有其他囡囡都識噴水嘅可以再話我知。

註:Alexwong148-春秋
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復