winning11

查看: 5955|回復: 6

[Phoneman報告] 性鬥士星矢之機場大戰 (羅湖區)

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

禽日係大陸做完嘢, 原本想去搵新嘅心目中嘅雅典娜女神, 點知返9點, 我又唔想等, 就去咗間機場. 只係RMB188. 有BODY, 有果凍.

到咗,沖涼,但無電腦相簡,係房等安排. 第一個到房,即OK. 見到對36波,超後生.有腰,著在高"真"鞋,都差唔多有160, 除咗鞋後,自己估吓.最重要係新做呢行,只返咗一個禮拜.

開始時,先正骨,都唔錯,原來佢之前曾經學過.轉眼入正題.佢話出去攞工具. 係油同果凍. 我叫佢先瞓底,傾兩句. 之後我開始咀佢,大家互有攻守.大車,小車.疊利.非常舒服.一邊車一邊除佢胸圍.拉高件衫, 膨膨兩聲. 真係彈出兩個極品, 細年大波加挺身. 估唔到佢人仔細細咁好波.我當然手口並用,左邊口加右邊手.我耳仔開始聽到 EE 和 RR.重係咪晒眼. 佢真係好ENJOY. 開始錫落肚.再用鼻頂佢下面幾吓,D聲HIGH到佢.返上去嘴佢,錫佢耳仔.叫得重勁.我手開始去佢下面.隔褲玩妹妹,動作越來越快.已經feel到濕咗.臨住申手入去妹妹整勁D,佢襟住唔俾.

咁我就瞓底,等佢開始服務番我.佢開始錫LIN,玩吓我細佬. 但對大包實在太吸引,即刻擺落口食, 佢即時軟晒.我只手指係佢褲邊即時申入佢妹妹報到.聽到 "R" 一聲.已經好多水.但佢都唔俾我手指入去玩, 只好出番嚟. 改為用細佬頂佢妹妹,雖然隔咗佢條底褲. 但都好正.我KEEP住呢個動作.左手攬實佢,右手捉住自己細佬狂頂佢妹妹.頂咗唔知幾多吓,直至係佢褲到射咗.

佢用紙幫我整乾淨.我跟住著番條褲.佢戴番胸圍.完事! 個對大包真係正! 93年出世,啱啱先19歲,做咗一個禮拜,皮膚重係滑溜, 兩對腳糾纏在一起的感覺.真係唔錯, 不過無攞電話號碼. 點解? 都無做過咩. 只係打機而已

升級  50%

一星會員

应是罗湖大酒店

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

估錯,唔係羅湖大酒店!  RMB188 落樓

升級  3.33%

三星會員

her underware already have 10 more c hing's sperm and without wash it, you are not the only one, be careful.

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

我睇住佢即刻除咗!

升級  26.67%

二星會員

借問係邊間場? 囡囡幾多號?

升級  16.67%

一星會員

借問係邊間場? 囡囡幾多號?