winning11

查看: 7934|回復: 5

[phoneman報告] 性鬥士星矢之【海富】15號

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

最近又去了海富, 搵咗新嚟嘅15號, 佢話返咗1個月了, RMB298/1Q, 都可以上酒店房! 有女陪冲涼, 洗前面有波磨,洗後面有波壓, 估唔到!  講返條女, 長頭髮, 樣普通, 網站都無佢嘅相. 不過身材都幾掂, 有163cm高, 對波都有34, 冲完涼瞓低係床, 先用對波磨背脊, 之後就漫遊, 再嚟果凍. 轉過嚟開始錫LIN. 我見到對好嘢,當然唔放過, 即吸食. 佢話小心條嘢走咗入去,因此大家都係赤裸裸. 我叫佢訓係度,等我攪, 我兩邊吸綴, 佢話好痕, 我只手就攻下面, 有水,帶套就勁冲. 有淺到深, 佢就話你好"猛". 有D痛.叫我溫柔D. 咁就慢D插,而且唔插到底.開始有D想射意欲,即刻叫佢轉狗仔式, 後面開始狂插, 佢話好盡呀! 咁舒唔舒服, 唔出聲, 之後左左右右繼續插,左右手就一邊搾波.無SAY NO.跟住就射咗了.大家各自各用紙清潔. 傾吓佢之前嘅經驗,跟住就冲涼, 我問佢睇先得唔得, 佢話今日我係第一個, 剛剛真的感覺很舒服!

個人意見,高度,反應,大波,而且全身都好滑,我摸雲晒! 298, 算唔錯了.但始終唔係我心目中嘅亞典娜

升級  0.17%

三星會員

RMB2981q 算是理想的價目。

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

星雅軒嘅688, 已經跟我心中要求差唔多! 條女真係正到爆!  如果可以,都想帶返屋企!

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

298元,e只係得1Q,時間我就無計過!  廣告所指嘅5個鐘, 係送按腳,正骨, 但另要比TIPS

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

前幾個星期都又去海富, 有好多女仔都走咗!  加上就嚟過年, 好嘢, 都要等過年後了!!

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

啥也不说了,樓主就是给力!