winning11

查看: 5822|回復: 6

大世界 - 出唔到

升級  30.75%

三星會員

小弟難得可以出師有名,千里迢迢由加拿大搭十九幾個鐘頭飛機返香港,幾大都玩餐勁嘅! 話說有一老友同我講話東莞雁田間大世界SN幾好玩咁話,仲話房裡面有張大石檯,瞓喺上面條女慢慢幫你洗同吹,不知幾過癮。 於是乎二話不說,過咗關喺三島嘆完茶然後向大巴站出發。三十五分鐘左右到達目的地,一個箭步咁衝入去,是旦換個主任說明來意,點知佢話啲有石檯嘅房Full哂! 吓唔係話! 小弟千里迢迢上嚟就係一心想試吓張石檯,吓唔係玩我喺嗎!  喺我咋哂形之後好出奇地又即刻有房,所以話呢, 不嬲都係人善被人欺!

入到房睇咗三轉女,卒之搵咗件大波囡囡,睇落有37D以上,嗰樣仲有啲似衛蘭添 。 冲凉侍浴的過程都一直冇問題,張石檯亦係十分過癮,但所有問題就出喺上床之後啦!

一上到床條女準備做服務,但老人家不嬲對嗰啲所謂服務一向興趣不大,因為覺得要有互動先至好玩。雖然不至於好似阿畢比特師兄連西都要埋,但你暖吓Lin,撩吓西就無論如何都係指定動作。點知條女話唔华啜Lin ,驚啜得多粒Lin會黑,又唔準撩西,只準輕輕咁摸吓兩塊唇。 唔係話,呢樣又唔得,嗰樣又唔準,攪得兩攪老人家真係乜火都冇哂,任佢點吹點啜,小老頭都無動於衷。唉! 最後都係J fing fing 咁,好冇癮咁走人!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
義兄,你唔使咁難過,我唔好得你幾多咋
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  23.33%

三星會員

sorry for you

升級  1.48%

二星會員

咁就真係咩Mood都冇晒。冇Mood就做咩都冇心機。不過下次唔好咁笨,一於搞到自己好爭條女,咁可能你會有火,小七佢!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 葛情輝 於 2008-5-13 17:22 發表
咁就真係咩Mood都冇晒。冇Mood就做咩都冇心機。不過下次唔好咁笨,一於搞到自己好爭條女,咁可能你會有火,小七佢!

萬一啲火收唔到,跟手殺咗佢咁點算呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.85%

二星會員

唉! 最後都係J fing fing 咁,好冇癮咁走人!

咁都得?

起碼都同佢講打個七折喇

升級  69.33%

三星會員

C兄,我都感同身受,so sorry!