winning11

查看: 3414|回復: 3

[十八桑拿] 《夜遊王》840期【十八桑拿】露露 小辣椒

1萬

18萬

管理員

《夜遊王》840期【十八桑拿】露露 ~ 佔領小辣椒(有圖)
請大家星期四記得捧場啦~
(2013年4月4號 星期四出版)

要喺澳門骨場做一個成功的骨女,真係唔係得個樣、得副好身材就得,好似要喺「十八桑拿」呢間人氣骨場脫穎而出,你無服務,消息一傳開,一樣無可能站得住腳,露露最近就好紅,佢青春:20歲女,佢漂亮,而且身形一流,雙腳修長,但佢紅得起,肯定唔止得呢啲外表上的條件……

係,露露「做嘢」的態度出晒名好,我唔擔心佢呢一方面的表現。而且,就我所知,佢仲係一個非常熱愛運動的女孩,亦因為愛運動,所以肌肉質素比起一般女仔會好得多,「除了我自己真的喜歡做運動,也因為,我相信,肌肉結實點,人客的感覺一定會好得多。」

人客黃陽達係露露fans,一直信祟露露並奉之為教主,最主要原因,就係貪戀佢超好的肌肉超好,插入佢體內,會有一種非常緊湊而且層層疊疊的蠕動質感,「插得佢爽,水份仲非常之多,總之............

封面女郎:【十八桑拿】露露
    身高:5呎5吋
    三圍:34-24-34
    短評:樣子可愛,身材堅實,肌肉質素非常好。

Sena Sakura 櫻瀬奈
小涼伴

櫻瀬奈身形嬌小,皮膚雪白,走出來,就是一副鄰家女孩的模樣,不過,千祈不要以為她這個模樣就以為好好蝦,事實上,妹可是條久經人道的小辣椒,「我十二歲談戀愛,十六歲不到就跟男朋友上過床,後來男友轉了一次又一次,慢慢經驗就多了!」是的,人夫、女同、朋友的哥哥、一夜情、老外,幾乎你想到的,她都試過了……

所以,她在拍攝現場純熟的表現,是可以理解的,只是大家看到她的外貌,感到有一點意外吧,直到後來我跟她談了,完成這個訪問,才真相大白,「不知是不是因為我成長在一個單親家庭,所以自小就很渴望身邊有個男人.....

《夜遊王》840期

請大家星期四記得捧場啦~
(2013年4月4號 星期四出版)

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  11.17%

三星會員

what is her number in 18 ???

1萬

18萬

管理員

asce_123 發表於 2013-4-6 17:45
what is her number in 18 ???

澳門嘅「封面女郎」係唔會用號碼嚟介紹,要搵佢地最好就攞埋該期「夜遊王」上去,包唔會搞錯。
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  11.17%

三星會員

superadmin 發表於 2013-4-6 20:47
澳門嘅「封面女郎」係唔會用號碼嚟介紹,要搵佢地最好就攞埋該期「夜遊王」上去,包唔會搞錯。 ...

18 has this magazine