winning11

查看: 30886|回復: 22

[notman報告] 淡水探秘之旅 完 (雷同實屬考合)

升級  4.33%

三星會員

[notman報告] 淡水探秘之旅 完 (作故仔ja如有雷同實屬考合)

今集係淡水探秘第3集,如果無乜特別短時間內唔寫第4集了。

點解今集會是完結編?

是因為已經找到了好幾間可以長期去嘅場。

話說星期六天氣暖暖的,加上
上一次嘅唔太好經歷,一於要搵出淡水的秘密。

今次我一落車,就即刻去agent 指定嘅酒店度,搵佢先 (上兩次都因為電話無電,或者佢無覆就去唔成) 一去到 如景灣酒店,係agent 指導下總於搵到酒店後面嘅ktv 樓,由於我去個時 只有4點多,好多囡囡都味返工,到我走時,好多“服務員” 著曬制服咁由大門排到去樓梯,認真有當年嘅色彩。

當我入咗ktv 樓上到5樓,agent 晨晨 已在lift 口等我,然後就去到一間客房到等囡囡入嚟,等左3分鐘左右,有8個囡囡入嚟,報價由950~1300 (Oh Shit )真的貴,我叫左1300個個係門口等我,其他走左,然後就同agent 講,乜唔係700起跳咩? agent 例牌話現在客多女小, 呢班囡有以前 管式的服務質量,同埋呢度酒店房 (真係要插卡有得鎖門個種)  安全你放心,一分錢一分貨,包你物有所值。

我就由囡囡帶我上到上面另一層(電梯唔到嘅) 而且好隱秘嘅酒店房入面,然後開始沖涼,服務等 (省略一千字) 個一刻我真是覺得,貴,真的貴,但好有以前嘅感覺,望住天花嘅鏡,只係個天花都值。真係同以前有9成似,服務嚟講對比以前當然差d。

囡囡有幾得,請你睇下下面嘅相吧。

玩完之後,走個時就見到排隊歡迎嘅景像,真是太感動了。呢刻真係好似時光倒流咁。但由於成村人望住我,我當然無影相啦。

完成左今次主要目標後,我好猶豫好唔好直接返香港好?想左一陣覺得就咁就走,山長水遠放兩炮太浪費,我又返返去我上次住個間酒店(請參考第2集) 。

休息左一排就去試新野。K歌足浴,可能我揀嘅呢間比較正規,又話者我太投入唱k無理囡囡,所以佢無乜點搞我,雖然暗示可以加鐘陪我唱k,但我都無加。

咁唱完k,又返酒店。係呢個時間,我發現我一直都無去最近個幾間場試,好一於又睇下有乜玩。

第一間場出咗個叫
貴妃推油 120。但係要等,我就再轉去咗間叫X時代嘅按,138推由,188波推,精明嘅我當然簡個波推吧。

Jc入嚟,好大嘅一對燈,C級有。個種大得黎暖暖嘅,軟軟嘅好好手感。咁例牌服務就唔講,但同jc傾偈發現,佢都係話加錢有得開大。(約200)

同埋呢度係有桑拿的,價錢對比起頭先平300~500咁我好好奇地靜靜雞睇到人地簡囡嘅情況,遠望都唔差,但安全性可能差小小啦。

就咁樣,開大安全嘅場有,開大平嘅場都有。所以探秘可以暫時告一段落。

最後,淡水有乜好野食,我都推介一間食燒雞好好味嘅地方,係乜乜小區,雄發家私城隔離。叫燒雞雞的。

放心去食,唔好唔介紹,當然希望以後大家出報告如果附近有好野食可以都介紹下,因為真係“搵食奸難,搵好野食重難”

例牌總結兩句,當地人多嘅場唔一定啱香港人玩,另外收費要問清楚,當住囡囡同經理面前講好有乜服務及收費。特別發現多左好多場專呃香港人,所以請大家小心。

當然探險好處是你永遠會找到新鮮感,找到新場,新女。

希望大家多多報告各地情況,同時去玩注意安全,有d無得鎖嘅房絕對是高危的。注意!!

P.s. 相片是根據故事時間發生排序的。

升級  31.88%

四星級會員

多謝師兄的分享。
一開始師兄講這報告是淡水第3集,從網上記錄找師兄在2月17號出過一集講淡水,請問那裡可找到另一集?

升級  71.85%

二星會員

我沒有了歡樂卡,不能回去看看,真可惜!

升級  4.33%

三星會員

smalltits 發表於 2016-3-7 10:14
多謝師兄的分享。
一開始師兄講這報告是淡水第3集,從網上記錄找師兄在2月17號出過一集講淡水,請問那裡可 ...

其實第2集主要講d唔太好既經歷,例如 "天會" 由298到賣單 398 同埋有ko查房 (當時我按緊正骨)等等一些唔好既野,我就無在呢度同大家分享,只想留些好東西給大家,唔好既抹左佢就算,不過如果你想睇,我再補返貼出黎都得既。

升級  31.88%

四星級會員

notman 發表於 2016-3-8 10:34
其實第2集主要講d唔太好既經歷,例如 "天會" 由298到賣單 398 同埋有ko查房 (當時我按緊正骨)等等一些唔 ...

多謝師兄回覆。現在最有興趣想知KO查房過程。

升級  4.33%

三星會員

ok 既然你有興趣,聽日補發。。。

升級  46.75%

三星會員

好豐富的報告,有埋相一流

升級  51.11%

二星會員

貴唔緊要。最緊要安全

升級  8.17%

三星會員

一流既包膠Thanks...

升級  89.63%

二星會員

好美的技師啊~~~

升級  78.52%

二星會員

已經起到1300同我當年比真係貴好多, 不過食靚妹始終大陸平.

升級  8.17%

三星會員

師兄真是有心人!感謝師兄分享!

升級  2.88%

四星級會員

睇完都心思思想行番轉

升級  61.11%

二星會員

多謝師兄包膠,睇下幾時自己都要去一鑊

升級  1.85%

二星會員

有埋相報告,一流

升級  33.33%

一星會員

ching你包膠飞上有用!Thanks!

升級  48.15%

二星會員

ching真係有心人,致敬!

升級  47.04%

二星會員

感謝分享,  真是漲價了

升級  14%

三星會員

可否PM agent比我。。。好懷念桑拿的感覺

升級  14.44%

二星會員

感謝notman兄詳細報告