設為首頁收藏本站

winning11

查看: 9929|回復: 41

[金多港] [pdb1818報告]【金多港】幾有特色嘅 83號 (有圖)

升級  50.15%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金多港 83號(winning11圖片 嚴禁轉載)

[pdb1818報告]【金多港】幾有特色嘅 83號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-735963-1-1.html
註:83號  通常番 16:00-24:00 / 168cm

有圖有真相

因為見到超版貼咗83嘅圖,又有唔少用家俾咗中至正評,於是決定試一試佢。(寫在前頭:佢係三味女)

囡囡俾我第一印象係高、面部輪廓分明、波型正。

特色一
囡囡中度化裝,眼圓圓,有啲難用靚/唔靚去形容,所以我會話係「有特色」,加上淡定嘅聲線,感覺近似女主播張慧慈(唔係似樣 係感覺)。

特色二
佢高168cm, 我一般不喜太高大,但佢又唔錯喎,我後來發現係因為佢「高而不橫」,肩寬係啱啱好嗰隻,一個咁高嘅囡囡,又可以攬出小鳥依人嘅感覺,係咪正先!

特色三
要形容佢對波波,我會話係木瓜吊鐘波。點解?坐直時好揸,你仰臥俾佢BM時卻又俾你睇到明顯嘅兩個吊鐘而且正在有適當嘅飽滿度,喱種波做BM係能夠令你感到明顯嘅兩個肉球喺你身上碌黎碌去(而唔係其他胸形脹卜卜嗰種女只讓你感受到「一團肉」)。佢話我係第一個客人講明要佢用波波咁碌,我當時猛話因為見佢波大,怡家諗番其實係直覺提醒我有對BM妙品擺在眼前。

過程--可調教又有慧根,做得投入
講少少,囡囡第一間就做金多港,都算新人,但就冇話唔熟手嘅感覺,而且會同你講可以話佢知鍾意點做,我叫佢轉幾次姿勢都順你意。其實宜家好多囡都冇學好套流程,但佢又幾肯學同埋學得快,感覺良好。可能佢都有少少被撻著,男上拮拮時佢對手繞到我屁股後(主動想推入啲),之後放番去肩胛骨嘅雙手變得越來越熱,抱得肉緊,開始出汗,兩人咀唇貼咀唇之下,喱Q出得好舒服。

相頭:7/10
身裁:9/10 (最近有keep住減肥,基本無腩[小腹只有好少少腩]
車:碰碰咀 至 咀貼咀 (中指有戒指,有男友吧)
服務:8/10 (1Q,佢話做完一個流程差唔多時間,所以之後幫我dup骨)
返食:8/10 (想去提佢唔好再減肥,佢話減肥波先瘦,我想佢keep住宜家對波波呀!)
滿足度:俾到我食春秋QQ時再多啲嘅滿足感

後話:作為三味女,雖然喺多港生存但佢話遇到嘅師兄都對佢好溫柔,聽到都戥佢高興。我自己玩係安全至上,佢咁講令我以後去多港搵三味女少咗份戒心。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

升級  14.37%

二星會員

3味?!

升級  2.74%

專家級會員

睇相波大,皮膚白淨,身型靚,多謝分享。

升級  50.15%

二星會員

白淨而且滑,身型確係model,但胸部比model大

升級  39.87%

專家級會員

師兄試到5味話我知。

升級  38.44%

二星會員

多港多3味好似…………

升級  32.81%

二星會員

buakawkam 發表於 2016-8-14 10:28
多港多3味好似…………

好似?????

升級  50.15%

二星會員

個場標榜多五味女,唔玩後面,一定戴套做嘅師兄應該較少去

升級  1.12%

專家級會員

多港比較小去

升級  12.42%

專家級會員

Nice body
If pretty is great
How old around?