設為首頁收藏本站

winning11

查看: 11973|回復: 63

[金多港] bg貼圖:【金多港】意外嘅驚喜...37號 (有圖)

3萬

管理員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金多港 37號(winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【金多港】意外嘅驚喜...37號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-737634-1-1.html
註:37號  通常番 16:00-05:00 / 162cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語 ~

10# Superadmin37號係新女,整體外觀都算唔錯,只係條腰有D肉未夠幼,但絕對唔係腩,皮膚亦好白淨。
以37號條件,我以為只會係3味女,但估唔到原來唔係....
以佢嘅「服務級別」嚟講,我認為係意外嘅驚喜...
17# eojdim自己回自己,個樣絕對好過#20,清爽短頭髮,超甜中女,皮膚滑,係有少少歲月痕跡同彎腰見小腩,服務勁全面,沖涼勁仔細,水lin水簫齊,仲要係冰火水簫,BM又唔少得。上圍唔大,偏淋,不過手感唔差,上到床全身漫游,爽YY,吹功中上,唔叫唔停同埋唔會吐口水,讚!入洞唔算闊,有周感,女上>後入>男上,最後口爆(囡囡話唔一定有),唯一係唔開後門,係囉得呢樣唔得,乜都得...唔使問,車係坦克級別。
35# kaka321剛剛做完,個樣同款都唔錯,短髪有性格,個人覺得同李慧琼(某個議員)幾相似,身材very good 著埋高根鞋有米七多,條腿幾長下,個比例幾好,波幾大奶頭好好啜,吹jj技術一般,但好落力,車就點車都得,下面好好小,有吸力,吊起上黎好好反應,大力中出時面容已經變晒,值回票價....
45# bitchmaster尋晚做完,個樣有D似胡定欣,ML 反應自然!
57# kaka321我都有咁既感覺,你射完佢唔會比你拔出黎住,好似要吸盡你每一滴精,佢有少少採陽補陰feel....
59# 哨牙仔試左, 唔似議員亦唔似胡定欣, 個樣普普通通咁, 亦唔覺得佢個樣特別甜, 不過幾好肉地, 唔係瘦底, 對波好大不過應該加左野, 唔硬林林地好似玩緊兩個水袋咁, 其實都幾好揸. 個樣係有少少淫. 環左射完唔會急急腳走去洗西, keep住你條野嚮妹妹度一陣, 直到你軟晒先慢慢蚊返出來, 感覺好正.
kingsly[kingsly報告] 超哂班的【金多港】37號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-739367-1-1.html
----
----
----
----

註:金多港 37號 已經正式改為 3味囡囡。

Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
通告:全新級別·積分攻略·首報告獎勵 ~ (全新 ver3.0)
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html

註1:王冠~最頂級積分項目,所有指壓客戶現役囡囡,在指壓討論區內第一份被會員發表的報告,即可獲得
註2:當報告被置頂時,由管理員同時發送,並在題目內加上「首帖」以註明
註*:升級所需「積分」,由「資產、金幣、鑽石、王冠、在缐時間」綜合累積後以比例計算所得
註*:五星級及六星級會員,屬全新増加級別;而現有四星及金卡會員,積分要求及實際權限沒有改變

升級  77.25%

三星會員

wong 太仙

升級  44.17%

三星會員

幾多味?

升級  7.24%

四星級會員

係唔係全能

升級  82.96%

二星會員

相頭年紀如何?

升級  6.25%

三星會員

係米5味?

3萬

管理員

tsui1013 發表於 2016-9-6 08:17
相頭年紀如何?

有D相頭嘅中女,估計大約33+

通告:全新級別·積分攻略·首報告獎勵 ~ (全新 ver3.0)
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html

註1:王冠~最頂級積分項目,所有指壓客戶現役囡囡,在指壓討論區內第一份被會員發表的報告,即可獲得
註2:當報告被置頂時,由管理員同時發送,並在題目內加上「首帖」以註明
註*:升級所需「積分」,由「資產、金幣、鑽石、王冠、在缐時間」綜合累積後以比例計算所得
註*:五星級及六星級會員,屬全新増加級別;而現有四星及金卡會員,積分要求及實際權限沒有改變

升級  3.24%

四星級會員

好似以前#9, 有求必應?

3萬

管理員

bigdickknight 發表於 2016-9-6 16:58
好似以前#9, 有求必應?

37號係新女,整體外觀都算唔錯,只係條腰有D肉未夠幼,但絕對唔係腩,皮膚亦好白淨。
以37號條件,我以為只會係3味女,但估唔到原來唔係....
以佢嘅「服務級別」嚟講,我認為係意外嘅驚喜...

升級  1.33%

三星會員

上次樓梯間見過,身材ok,但是新女冇試,下次看看。