設為首頁收藏本站

winning11

查看: 5951|回復: 62

[金帝苑] [肥佬黎報告]【金帝苑】新鮮過埸紅牌 Ada (有圖)

升級  12.08%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
金帝苑 Ada  (winning11圖片嚴禁轉載)

[肥佬黎報告]【金帝苑】新鮮過埸紅牌 Ada (有圖)
http://sn11.cc/thread-738703-1-1.html
註:Ada 通常番 16:00-04:00 / 157cm

有圖有真相

原來冇出報告三個月了,話左出綜合報告,結果偷懶到而家,不過今天不是出綜報,因為昨晚扑完,今日放假屎忽恆,就出番篇報告,仲要幾新鮮下,因為囡囡昨日才上班,網上見到即刻打比琪琪幫我留啦,囡囡叫Ada,之前係過埸紅牌,身材fit到漏,走肥,身高165cm左右,樣子靚,目測35歲,一入到房,見到佢成副body好正,除Q哂所有底衫褲,我梗係要抽下水,妹妹毛適中,不多不少,從後摸佢對33.5C大奶,我扯起晒既巨劍,亦迫壓住Ada既屁股位,雙手揸箸巨乳,情到濃時,就互吻起黎,佢仲有手不段撫摸我的巨劍,用食指在龜頭打轉,用5指甲摸袋底,玩左5分鐘,入去洗白白,入去係繼續5分鐘前既動作,只不過是濕身版本咁解,過了水及沐浴露,整個流程顯得放蕩,當轉身背向ada時,望見她的手在我胯下,幫我沖洗巨劍,舒X服到爆,跟住就body加夾腸同樣爽快,在整多野水中簫先,出去再玩過,我趴下任由佢發揮,ada先由下而上,錫我兩點,在請我食波餅,我隻手就輕探佢妹妹,己感覺到水源充足,再由上而下為我吹奏,吹功都有強勁功力,速度技巧冇X得挑剔,之後帶套扑,Ada騎功有番咁上下 ,我不甘示弱,見她回氣時,反客為主,向上抽插,反客為主x2,轉男上,把她弄到死去活來的樣,再把她其中一腳,托上我的膊頭,我身重心向前加重力度,扑到ada嗑救命,派貨,ada大讚扑到佢好舒服,加上前奏足夠咁話,事後十分細心為我清潔,抽事後煙時,更為我準備涮口水,抽完事後煙,剛剛夠鐘,打道回府

我份綜合報告要等我得閒兼有心情先寫,學黎天王講句:對唔住,萬二分對唔住

升級  12.08%

四星級會員

換左頭像,自己理解

升級  32.88%

四星級會員

多謝老黎兄這份反客為主 x 2 報告;你形容得咁好,我都要去見下這為女主角。

升級  32.88%

四星級會員

你換左個頭像,我未能適應到。
我期待你密啲屎忽痕咁你就好快出綜合報告。

升級  4.58%

三星會員

多謝黎生精彩報告, 一於去試探吓

升級  35.04%

四星級會員

呢個 Ada 會唔會係之前嗰個? 定係全新Ada?
之前嗰個都 keep 得好好, 健康膚色, 1 米 6 幾, 又係好玩得, 仲兩間姊妹場走嚟走去添

升級  12.08%

四星級會員

btsjiamusi 發表於 2016-9-20 17:55
呢個 Ada 會唔會係之前嗰個? 定係全新Ada?
之前嗰個都 keep 得好好, 健康膚色, 1 米 6 幾, 又係好玩得, 仲 ...

美麗的誤會
這個是金帝苑Ada,金悅來有自己的Ada

升級  12.08%

四星級會員

smalltits 發表於 2016-9-20 16:14
你換左個頭像,我未能適應到。
我期待你密啲屎忽痕咁你就好快出綜合報告。
...

放心,兩日後會換番肥佬黎或其他

升級  32.72%

四星級會員

肥佬黎 發表於 2016-9-20 15:26
換左頭像,自己理解

用手機版睇,仲係毒果老板頭像堝

升級  12.08%

四星級會員

Landmark 發表於 2016-9-20 18:22
用手機版睇,仲係毒果老板頭像堝

係,有d師兄睇到新,有d就睇唔到,唔知點解