設為首頁收藏本站

winning11

[怡春苑] [大鳥哥報告]【怡春苑】掛鼓美魔女~紅豆 (有圖)

升級  3.04%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
怡春苑 紅豆(winning11圖片 嚴禁轉載)

[大鳥哥報告]【怡春苑】掛鼓美魔女~紅豆 (有圖)
http://sn11.cc/thread-740052-1-1.html
註:紅豆 通常番 11:00-21:00

有圖有真相

廢話小講,精簡報告,最緊要食到好野開心”些牙”,冇時間睇晒,都可以睇第一句

重點: 風騷深喉美魔女

囡囡: 紅豆

相頭: 長髮極順眼,識打扮,唔村姑仲有d美魔女feel!

身材: 5尺4左右,廟細燈籠大,好揸手夠軟熟!中多毛!

車牌: 難考

口爆: 冇

毒龍: 今次因吹蕭太耐,冇問有冇呢part

侍浴:
紅豆一入房,我忍唔住隔住個BRA就渣佢個波, 佢都好配合咁解開個BRA, 一對潔白渾圓既吸手波「噗」一聲彈左出黎,  波形極靚少見竹筍,入到沖涼房, 紅豆先用纖纖玉手幫我洗細佬, 再好溫柔咁幫我波推全身洗擦, 佢全身都好白滑, 水蕭深喉吹到細佬硬一硬, 侍浴有耐性夠細心,期間我都搵位幫捽下佢妹妹,天然水係咁滲出黎,超級多水,架生都算好新鮮。

做愛:
叫得紅豆,佢兩粒紅豆當然夠pink, 上到床我先捧住紅豆一邊波含佢lin頭, 另一隻手夾住佢另一邊lin頭玩, 慢慢feel到佢對lin頭變硬, 喘氣聲由慢變急, 見到佢個淫蕩表情我就成身興晒, 即刻叫佢上黎幫我奶, 紅豆都好配合先用條柔軟而濕潤既脷漫遊我全身, 再輕輕用雙唇含住我細佬不斷套弄, 細佬好自然係佢既口裡面慢慢變大變硬, 佢不時同我有眼神交流,呢個風騷美魔女含得咁爽, 好似未食早餐咁, 每一口都含到入喉嚨深處,唔叫停唔敢停!

吹左十幾分鐘,feel到紅豆股淫氣越黎越強, 即刻從佢口中蚊細佬出黎, 我分開佢對雙腿對正個洞口一插, 再慢慢加速, 過程中感覺到紅豆雙腳一路夾住我條腰, 嘴裡細細聲咁呻吟, 個頭一路左擺右擺, 越插越有feel, 見到佢咁爽我keep住呢個post, 雙手扶住佢條細腰, 開行turbo, 插到佢啪啪聲, 係就黎想出之際,及時抽出,放一放援,因為紅豆細細粒玩多個掛鼓就最正,於是一手抱起佢凌空掛鼓抽插多幾廿下之後,就係戰鼓聲下鳴金收兵,整個過程非常配合,稱得上係扑野高手!

返食: 掛鼓的式美魔女,可考慮

跌錢: 冇

房間:
我大鳥哥一向關心政治,為了響應游議員的扑野論,今次特別加了房間這item! 為了感謝游議員對我們年青人欠缺扑野空間既關懷,怡春苑絕對係一個可以俾議員開會扑野既好去處,怡春苑房間寬敞,裝修時尚,冷暖水浴室空調電視,絕對大過南昌一號既廁所!誠邀各位陪同游議員上房“參觀”!

升級  19.94%

1萬

1萬

金卡會員

多謝鳥哥~紅豆報告

全套$390(45分鐘)特價早場$320 (11:00-14:00)  特價雙飛$680
如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 2381 1423

升級  8.55%

專家級會員

紅豆試過, 佢一時時, 要睇心情。
我 buy 大鳥兄對應 "扑嘢精" 議員同怡春房間嘅評論.... 一笑

升級  9.7%

二星會員

細粒得來又廟細燈籠大

升級  12.34%

專家級會員

Wow not country feel

升級  2.81%

二星會員

多謝分享,搵日試試先!

升級  45.56%

二星會員

btsjiamusi 發表於 2016-10-8 10:22
紅豆試過, 佢一時時, 要睇心情。
我 buy 大鳥兄對應 "扑嘢精" 議員同怡春房間嘅評論.... 一笑 ...

要睇佢心情

升級  19.17%

一星會員

難考車牌......有D卻步......
BTW淫個方面幾OK,搵日試下

升級  0.71%

專家級會員

好大粒紅豆