設為首頁收藏本站

winning11

[怡春苑] [大鳥哥報告]【怡春苑】學生味濃GFF~文文 (有圖)

升級  3.04%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
怡春苑 文文(winning11獨家圖片 嚴禁轉載)

[大鳥哥報告]【怡春苑】學生味濃GFF~文文 (有圖)
http://sn11.cc/thread-740523-1-1.html
註:文文 通常番13:00-24:00 / 157cm

有圖有真相

廢話小講,精簡報告,最緊要食到好野開心”些牙”,冇時間睇晒,都可以睇第一句

重點: 學生情懷GFF
囡囡: 文文
相頭: 長髮順眼,斯文乖巧冇土味!
身材: 5尺5左右,吸手夠軟熟中lin淺啡!中多毛!
車牌: 可考
口爆: 冇
毒龍: 時間唔夠冇試

侍浴:
入房等一陣,文文即到,身材樣貌算標緻,皮膚白滑,指壓場算好年青,笑容甜美有禮貌,似中學時代的鄰家乖乖女,我忍唔住攬埋佢柔情挑逗,不停搓對波波,佢有挑逗我JJ,好激情,有氣氛,捽慶大家,各自除衫一起沖涼,鴛鴦戲水,邊洗邊玩,感覺好鬼銷魂,佢侍浴細心,好似服侍大爺咁幫我慢慢從頭洗落到腳,jar住細佬搓洗到愛不釋手,好正!洗到碌野硬曬鈦,再俾佢水蕭衝擊,差少少俾佢吹爆!

做愛:
之後旱身上床,文文佢好識玩,調情功夫一流,一開始錫頸,錫耳仔,玉手搓袋掃蛋,條脷係咁撩撥我兩邊提子,全身漫遊,服務做到足,過程好夠投入到位,撩到我好快又硬返,我都有搓佢對波波掃佢妹妹仔,吸吮佢兩邊提子,囡囡更加主動進取,不斷瘋狂搶攻,奶袋袋啜蛋蛋,環保吹奏起交響樂,吹奏時眼仔碌碌咁望住我,真係令我欲仙欲死出聲呻吟,佢見我咁有反應,就用碌野深頂喉嚨,感覺爽到爆棚,吹咗好耐,吹到碌鳩已經硬到不能再硬,做足功夫冇偷懶!

到埋牙果陣,文文更加由乖乖女學生妹變成超級大淫娃,以狂野又熱烈嘅姣勁同我砌,首先佢用最架勢嘅騎乘,瞓身壓住我騎到啪啪聲,爽到我神魂顛倒,真係少D定力都會出事,之後不斷換花式,試過推車,傳教士,車住男上,經過十幾分鐘嘅瘋狂激戰,最後掛鼓,啜住波波大力插到爆,真係小到腳軟,難得文文全程極度配合,絕無黑面,gff濃烈!

返食: 聽話調教gff,返食指數高
跌錢: 食個feel都係返度

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

升級  78.07%

二星會員

謝謝硬晒報告

升級  12.34%

專家級會員

Not pretty enough

升級  8.15%

二星會員

Thanks 算唔算緊

升級  7.63%

二星會員

睇落真係幾好,可以一試

升級  19.94%

1萬

1萬

金卡會員

Hi大家好,我係日更紅紅 ,好高興為大家服務。
如有意見及需求,請直言。今日既囡囡名單如下!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
新女夢兒(斯文靚女,溫純乖巧,招呼十足,一試難忘)

新囡:Ada(後生白淨,樣靚身裁fit,服務功夫了得)

新囡B B(正宗陀地,後生白淨,招呼任劳任怨,技术全面)

新囡媚媚(初女入行,嬌小玲瓏,樣靚身材正 )

新囡 文文 (後生,新鮮,嫩口,初出道,新入行)

K K(白淨,大大波,腰幼,無腩,招呼到位)

新囡速遞: Apple (後生,正宗陀地,高挑,初入指壓界,全新)

新囡车厘子(靚女瘦底,招呼一流,預約从速,唔試走寶)

新囡 元元 (白淨,超級大波,服務認真夠水準)

新囡 祖兒(白淨,大波36D,大眼樣甜,服務認真)

小紅(瘦身靚女,細粒,好笑容,不試走寶)

甜甜(白淨,大大波,風騷熱情,招呼強勁)

雪兒(白淨斯文,女友feel,貼心招呼)

新女玲玲,(啱啱到,等待各位師兄嚟調教,多謝)

☆☆☆怡記七☆野蠻公主☆☆☆
嵐嵐,紅牌,白淨後生,有少少肉地,, 157CM/50KG招呼包括,口爆,冰火,水中蕭,及做愛(車牌自己考)※特殊情況嵐嵐本人有權拒接此服務※返工時間下午2點點至第二天早上6點收工》特別通告: 《詳細資料歡迎打電話查詢。 TEL:23811376-23811423 》
我們公司用心熱心嘅嵐嵐,服務好,有優惠比客,有全新裝修專房,有零食餐單食,
有紅酒啤酒飲料飲,有線電視睇,有電腦wiFi用,有情趣沖涼凳,有任打長途短途電話用,(有壽星免房租時段下午2點至4點,晚上10點至11點,壽星必須出示有效身份證明,才可免房租150$)
(book水床,本公司規定必須兩個鐘,加鐘加得越多優惠越多.
"鄭重聲明"“七☆嚴格管理制度”若果無做過野蠻公主嵐嵐既貴客,黎幫襯野蠻公主。若果唔啱眼緣貴客可以隨時更換。
本公司會盡量迎合貴客需求,青菜蘿蔔各有所愛。盡量滿足貴客需要的需求,請貴客必須預約,多謝支持野蠻公主嵐嵐及本公司。

雙飛皇帝式享受,豪華靚裝修,地方大《雙飛特價 45分鐘 $680》
早餐 11:00-14:00,45分鐘 $320  ,
下午 14:00 - 第二天早上 07:00,45分鐘 $390
加大鍾 $390,加細鐘 25分鐘 $200

PS:本公司可以提早一天預約,預約貴客如遲到超過5分鐘,本公司將自行安排!
詳細資料歡迎打電話來查詢。電話: TEL:2381 1423

本公司地址,旺角上海街689號鴻聯大廈1樓《鴉蘭街交界》
太子維港酒店對面有家7-11便利店,再前面有家中國銀行,
在中國銀行旁邊就是本公司怡春苑指壓!

全套$390(45分鐘)特價早場$320 (11:00-14:00)  特價雙飛$680
如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 2381 1423

升級  42.59%

二星會員

呢個報告非常精彩
女太多,時間太少