設為首頁收藏本站

winning11

查看: 3889|回復: 12

[金悅來] [真.指壓王報告]【金悅來】加玲 明星臉的指壓新貴 (有圖)

升級  20.42%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金悅來 加玲(winning11圖片 嚴禁轉載)

[真.指壓王報告]【金悅來】加玲 明星臉的指壓新貴 (有圖)
http://sn11.cc/thread-744817-1-1.html
註:加玲 通常番 11:00-23:00 / 165cm

有圖有真相

大家師兄好,又係我老四,今次出既報告係嘉玲,一見到呢個名,我就諗起某女名星,估唔到呢一個悅來嘉玲改岩左名,哈哈,至於春秋嘉玲,應該叫美恩,因為我覺得佢有點似是非女麥X恩,不過真人有酒笠,呢個冇,呢兩個嘉玲其實都係兩至三個月前試,不過冇專登試名,純粹咁橋試到,呢舖真係如有雷同講完,實屬好運,包膠開始!

囡囡:嘉玲(春秋/金悅來)

年齡:春:33-35
            悅:35-37

(級數分為:SS神之界別,S超晒班,AA十分厲害 A厲害 B幾好 C僅僅合格 D水準以下 E不在水平 F不願置評)

相頭:春:AA 其實形容佢可以有2個版本!貌似TXB 港姐「是非精」麥X恩。喺指壓界亦可當作中鳳城Summer中女版,感覺上係有D似。

悅:A  係有點似劉嘉X,但睇落當然係呢個嘉玲後生D,同埋化妝唔算太勁,如在化得好些少,就更加好。

身材:春:A 155cm,細細粒,肚腩仔有些許咁多,不過不是太明顯,膚色算白淨吧,但一定滑手。
            悅:AA 高挑型!身高接近170!白淨,pat pat有肉地,一定係好砌戰鬥格!

上圍:春 31B   悅 33B

車牌:春 中型  悅 大車特車

待浴:春:N/A 皆因除衫後,又摸又揸,前戲太正原故,所以做左1Q先,並冇做浴前戲,不好意思。但我相信應不太差吧

悅:S  用呢副body做bm一定冇得輸啦,前前後後都比佢磨到high晒,水中簫甚有水準!

毒龍:N/A 老四我唔喜歡玩毒龍的!

吹奏技術:春:A  呢個A係比佢既技巧,左穿古插式既吹簫技巧,有眼神接觸,重點係一邊吹時,佢識用對波同細佬做交流,又會用粒lin同龜頭,打車輪,都幾爽,至於技術,要改善既地方就係舌頭方面,不懂捕捉敏感點,當捕捉到時候,又漏走鳥,所以如果改善到呢方面,日後發揮會更加好!

悅:AA  技術相當好,技術同技巧都運用得唔錯,條脷真的好緊要,當我叫左一聲,佢已經知道捕捉到敏感位,就不停係咁奶,奶到好鬼爽

做愛技巧:春:AA 開始第一Q都進入狀態,及後第二Q,嘉玲都十分投入,而叫床聲就可以,當完事後,搓佢對波時,囡囡會覺得很"舒服",咁就當然搓多幾下啦

悅:SS 全程投入,邊砌邊嗌,感覺好真實,男上一路車一邊插,就算任何體位,你都感覺得好舒服的,再強調,囡囡叫床聲真係一絕

額外評級: AA 以我所知,兩位嘉玲都係指壓新貴,兩個外型同玩法,都各有不同,兩位其實都有進步空間,希望有其他師兄,可以再深度調教兩位吧

返食指數:春80  悅90

跌錢指數: N/A

總分評級:春 A
                    悅 AA

(真.指壓王 烙印作實 chur !)

下期預告:未知

註:由於 春秋嘉玲 已經離開了春秋,所以原標題刪除了「春秋」。
原標題:[真.指壓王報告]【春秋/金悅來】嘉玲 明星臉的指壓新貴

Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

升級  0.28%

四星級會員

两位都好吸引,不知試那位先好。

升級  48.56%

四星級會員

Very detailed

升級  31.68%

四星級會員

周喻兄,咁快又出報告。。。

升級  31.73%

五星級會員

非常棒,謝謝你的報告。

升級  27.96%

四星級會員

Thanks brother report, 金悅加O要一探

升級  39.92%

三星會員

悅好似好掂,返食有90

升級  2.59%

二星會員

真指壓王真係勁,值得參考

升級  15.4%

四星級會員

謝謝師兄報告! 有機會要一試

升級  9.24%

四星級會員

四哥,真係唔夠你玩