設為首頁收藏本站

winning11

[指 壓] 從未去過指壓,求ching們指點一二

升級  80%

一星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
小弟之前食開賓印,或者1樓1,未試過指壓,通常程序如何呢? 1樓1我全部膠吹,指壓方面又係點呢?多謝指導~~

升級  30.74%

二星會員

師伯 !!

都係上樓 , KEEPER問你有無心水"三味定五味" , 佢會叫你入房等女女輪住入房比你選擇 ! 簡啱就你話OK , 佢全入房 , 其後程序都係個D

升級  0%

三星會員

我反而想ching指點下點樣食賓印

升級  80%

一星會員

好耐無見啦風兄,而家我都想玩下其他嘢,睇幾時約出來一齊玩。ching 89640494(number 好難打) 我賓印都食少左,大家share 下心得ok 呀

升級  80%

一星會員

風兄,不過呢度唔知點pm 你

升級  80%

一星會員

O..原來電腦版可以

升級  0%

三星會員

Filipina 發表於 2016-12-6 09:38
好耐無見啦風兄,而家我都想玩下其他嘢,睇幾時約出來一齊玩。ching 89640494(number 好難打) 我賓印都食少 ...

賓印堅係未試過,0所以真係0經驗,係偶然係街見過有小部分幾有氣質,想問Filipina兄係循咩途徑或者方法搵到可供食用既賓印,流程及價錢又如何呢

升級  0%

三星會員

上面風兄都講左上到去既流程,小弟都補充幾句,可能有部分師兄都會喜歡先做下功課確保囡囡盡量貼近自己所想,例如係係指壓討論區睇下各個場咩走向,例如主打3味,或5味,或服務好咁,討論區入面亦都有指壓專區亦有相冊比ching睇睇部分囡囡身材咁,師兄揀好又可以搜尋下相關報告先去馬都唔遲

升級  80%

一星會員

因為呢度主q打應該唔係講賓印,唔想犯版規所以share 少少就算,以前free 比較多,而家通常bxxxx 或 sxxxx 類型apps 傾再問價,有合理價又有天價,但唔知點解一定貴過指壓,仲要比房錢,又要預左質素唔穩定,有人有獸,視乎ps 功力,靠撞彩,不過同街見到果d未必一樣,可能唔係出來做,亂問價會比tom boy群嘔