設為首頁收藏本站

winning11

[迎 海] [powerone報告] 相當有明星妹feel【迎海】33號

升級  9.13%

五星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有錯請更正.
而家呢間迎海應該係成個旺角唯一一間四手按摩,分兩part的骨場.
小弟最鍾意呢種,揼嗰個堅啲,推油踩背都係勁嗰種,C父級,雖然大多數係中女,但反正揼又唔係有下文,有時我甚至要加鐘揼多一set...當然係講緊超攰嗰陣.
另一樣係啲換人之後嗰啲女超後生,仲要係陀地,以前旺角另外一間夾雜咗啲陀北,甚至係全北,咁即係呃人啫.
今次講下迎海的No.33,高高瘦瘦中等波路,直長頭髮,有啲兔仔牙,第一眼望到佢我即時諗起兩個女明星,雖然有啲過氣,但真係幾索嗰種,我覺得佢似以前兒童節目主持嗰個張浣薇,眼大大幾迷人把聲又嗲.
而另一個係邱淑貞.係另一種feel,惹火型,呢個No.33可以夾雜咗呢兩個女星優點當然唔少嘢.不如直接啲講話33係丘淑貞同張浣薇的混合體.
招呼都ok,手用完就用心口,再用埋佢個小嘴,然後就好主動好自動波咁坐上嚟,我郁都唔使點郁,當然最後我都係做企番起身做最後衝刺,事後佢慢慢同我清潔,出去一陣再返嚟坐一陣摙下手,夠鐘就say goodbye送我出去..
七舊幾家用,八舊仲有找.

造愛使我有能量!

升級  66.67%

二星會員

唔使800, 有丘淑貞同張浣薇的混合體玩
抵到爛啦

升級  6.67%

三星會員

真係幾靚女 可惜最大缺點係做愛時頭向後傾完全睇唔到樣 房已經夠黑 想從房外少少光射入欣賞美女都唔得 只有搞野前後可以望到樣

升級  55.84%

四星級會員

dg123 發表於 2017-1-20 12:18
真係幾靚女 可惜最大缺點係做愛時頭向後傾完全睇唔到樣 房已經夠黑 想從房外少少光射入欣賞美女都唔得 只有 ...

係咪佢怕醜咋........

所以唔敢正面望我哋

升級  62.92%

三星會員

dg123 發表於 2017-1-20 12:18
真係幾靚女 可惜最大缺點係做愛時頭向後傾完全睇唔到樣 房已經夠黑 想從房外少少光射入欣賞美女都唔得 只有 ...

應該係師兄太型唔敢正面望驚情不自禁起多 Q !!

升級  0.32%

四星級會員

師兄你靚仔,師父害羞