設為首頁收藏本站

winning11

[怡春苑] [老太公報告]【怡春苑】菲菲 招呼周到加事後骨 (有圖)

升級  15.11%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
怡春苑 菲菲(winning11圖片 嚴禁轉載)

[老太公報告]【怡春苑】菲菲 招呼周到加事後骨 (有圖)
http://sn11.cc/thread-746839-1-1.html
註:菲菲 通常番 11:00-22:00 / 160cm

有圖有真相

之前去怡春食左件菲菲,大約有160cm高,目測三頭,長髮眼大大,皮膚白白滑滑,都好好笑容同禮貌,相頭都ok兼淫淫地,有腰有羅,長腿美足,竹筍靚波又白又挺,順利入閘!佢熱情招呼,一入到黎就攬攬錫錫,個樣簡直係姣到出汁,忍唔住攬埋佢係咁搓佢對竹筍靚波,唔係講笑,波型真係好靚,挺拔又夠彈手,真係勁好揸,標準吸手多d,好正!揸到佢慾火高燒慶合合,好似好興奮咁主動幫我除衫沖涼,過程做足冇偷懶,特別係水蕭果下係有d驚喜,係入面玩左好耐之後跟住干身返出來黎玩正本戲!

上到床我先捧住菲菲一邊波含佢lin頭, 另一隻手夾住佢另一邊lin頭玩, 慢慢feel到佢對lin頭變硬, 喘氣聲由慢變急, 見到佢個淫蕩表情我就成身興晒, 即刻叫佢上黎幫我奶, 佢都好配合先用條柔軟而濕潤既脷漫遊我全身, 再輕輕用雙唇含住我細佬不斷套弄, 細佬好自然係佢既口裡面慢慢變大變硬, 佢不時同我有眼神交流,呢個風騷囡囡含得咁爽, 好似未食早餐咁, 每一口都含到入喉嚨深處,唔叫停唔敢停!

吹左十幾分鐘,feel到菲菲都開始痕痕地, 於是即刻從佢口中抆返細佬出黎, 我分開佢對腿對正個洞口一插, 再慢慢加速, 過程中感覺到菲菲雙腳一路夾住我條腰, 嘴裡細細聲咁呻吟, 個頭一路左擺右擺, 越插越有feel, 見到佢咁爽我keep住呢個post, 雙手扶住佢條細腰, 開行turbo, 插到佢啪啪聲, 係就黎想出之際,及時抽出,放一放援,之後轉狗仔後推啪啪啪,派彩後仲加送事後骨,水準唔錯,整體滿意收貨!

升級  12.34%

專家級會員

Average.  

升級  22.52%

二星會員

怡記尼排的女都唔錯,太公的報告好掂,早两日食咗QQ都OK。

升級  2.72%

專家級會員

有得揀都係事後簫好d

升級  88.33%

一星會員

事後簫又好,事後骨都好,最緊要岩玩

升級  71.67%

一星會員

多謝師兄報告, 得閒要試試

升級  77.5%

一星會員

有興趣搵日試試先