設為首頁收藏本站

winning11

查看: 4326|回復: 26

[鳳 城] [yingfung338報告]【鳳城】本土囡囡 Kit

升級  46.3%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
初試鳳城此場,房間OK大啦,不過幾靚雖,因為睇左死仔包師兄報告,所以去試,KIT約了三次先約到,KIT不是絕色美女,但都可以接受,高我估165左右,身材OK唔差,波就加工,年紀20尾,服務要試試

part1:由沖涼到水蕭都冇咩交流,真係好COOL,但前後BM做足,水蕭技術一般

part2:由上錫到下都好服侍,吹奏技巧一般,用心都功夫未夠,牙掂到細佬,有D唔舒服

part3:過膠作戰,全程由我作主導,反而呢part感覺好番D,出完仲主動同我起頭,我都有反應,不過出唔到第二次

KIT講做野其實都OK,係吹奏技術差了點,最大問題係冇交流,如果part3係有足夠調情,我第二Q都會出下力
做,但冇咩FEEL就一般了,不過我睇得出佢唔係HEA,可能真的性格問題,希望下次係鳳城都食都好野

升級  89.9%

五星級會員

多謝師兄報告。kit又真係文靜咗啲唔多出聲,但招呼服務好用心又聽話。

升級  36.56%

1萬

1萬

金卡會員

xyz2046 發表於 2016-12-26 19:12
多謝師兄報告。kit又真係文靜咗啲唔多出聲,但招呼服務好用心又聽話。

要喵多她幾聲就會回應你啦!
性工作不是罪
性工作者也有人權,尊嚴,不應無理被歧視,羞辱。
性工作者也有愛人,被人愛,戀愛,結婚的權利。

歡迎上金釵榜首頁看置頂的重要更新

升級  11.28%

四星級會員

同意師兄所說,有時是囡囡性格問題,如果無feel對我來說一Q都難做。

升級  51.32%

四星級會員

Really not bad
But the booking there is so poor!!!

升級  18.08%

三星會員

波就加工

升級  9.67%

三星會員

多謝師兄中肯報告

升級  82.96%

二星會員

同意有feel 先出到第二Q

報告刀好中肯 讚!

升級  18.58%

三星會員

伍俊年 發表於 2016-12-27 01:30
呢啲報告先有參考價值 唔似得某啲人一味讚
睇完巴打既報告真係覺得呢個囡既好係吹大左 ...

吾係掛師兄,你係指壓界玩咁耐有邊條女好得過KIT?
後生相頭吾差,身型吾差,要咩有咩仲想點?
應該冇乜人作大呢條女掛...

升級  36.56%

1萬

1萬

金卡會員

p0ne 發表於 2016-12-27 05:35
吾係掛師兄,你係指壓界玩咁耐有邊條女好得過KIT?
後生相頭吾差,身型吾差,要咩有咩仲想點?
應該冇乜人作大 ...

你有所不知了,佢一共發過13條帖,除這條外,其他12條中有11條是在鳳城信箱生事的,有圖有真相架,睇相

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
性工作不是罪
性工作者也有人權,尊嚴,不應無理被歧視,羞辱。
性工作者也有愛人,被人愛,戀愛,結婚的權利。

歡迎上金釵榜首頁看置頂的重要更新