設為首頁收藏本站

winning11

[新人帖] [felixfree報告]【鳳城】Summer 玩了四年第一次講 簡報

升級  1.48%

二星會員

Summer係毒龍比較差,至於唔比摸妹妹就好多囡囡都唔比摸
其他服務都好好不過做熟左有時偷雞就一定有

升級  69.67%

三星會員

xyz2046 發表於 2017-1-10 20:12
四年黎都唔出報告,又咁好彩四年黎未試過跌錢,一出報告就係負評。師兄你今次都算唔好運囉 ...

X2.........

升級  15.19%

二星會員

凰兄,我同意個人体验一定有私心的。前提是你有沒過份保護及我有沒作故事出來做謠。我是因其他网友有不試后诲的報道,才去選summer.但比較其他駐埸的女,相差甚遠。2。别忘我首文是西黑,可能是個别,四年才一遇,我只是反映及抒發個人感受,提醒网友不能其望太高。3。如她下体發炎,我也覺得不肯,她已不準客人摸下体,請她多注意加其他衛生问題及身體。4。水記要留要冷宫要怎樣,只是內部管理问題,我並不关茳,我只是希望水記綜合服务都能維持。5。我並不是要求十全十美,我只是希望她能担誠告知管理層不做的事项及予先提醒客人她的规则,免大家誤会。6。如你所說順應潮流,以客為本,談談感受,談談服務,談談1相反意見也很正常吧。難道一百留言一百正評才正常嗎?7。希望你问多幾个真正長期顧客才作出客觀評論。小弟如有得罪,請多多包容!在此不再評論。小弟只是爱之深,恨之切,对喜爱的店,不吐不快。祝九哥bobo 業務蒸蒸日上!

升級  69.67%

三星會員

鳳凰 發表於 2017-1-11 12:09
felix兄,我明白寫報告(是好是壞都會)有點私心,我寫報告時巳是盡量公正,因為我是好愛護自己名聲的網客 ...

算啦, 鳳凰兄, 百貨遇百客.

報告 "衝" 住個人得咁行, 一定有原因既, 講真, 如果出黎玩得多, 玩得耐, 都會明白, 好又一餐, 唔好都一餐, 點會呱呱嘈呢. 幾舊水, 打個冷陣嗜.

Summer 由金帝到呢度, 睇得出佢好比心機做, 但係, 以佢既資歷, 當然唔可以同場內 "服務型" 相比.

升級  35.16%

1萬

1萬

金卡會員

felixfree 發表於 2017-1-11 13:18
凰兄,我同意個人体验一定有私心的。前提是你有沒過份保護及我有沒作故事出來做謠。我是因其他网友有不試后 ...

不會有甚麼得不得罪我的,我尊重言論自由,只要正方和反方都有禮貌陳述就可以。要解釋的正反觀點我和你都講夠,讓其他網友自行選擇吧。
【性工作不是罪】
性工作者也有人權,尊嚴,不應無理被歧視,羞辱。
性工作者也有愛人,被人愛,戀愛,結婚的權利。

升級  35.16%

1萬

1萬

金卡會員

sars 發表於 2017-1-11 13:25
算啦, 鳳凰兄, 百貨遇百客.

報告 "衝" 住個人得咁行, 一定有原因既, 講真, 如果出黎玩得多, 玩得耐, 都 ...

sars兄,明白的。見summer唔舒服加唔開心要求我代澄清,我咪長編在d囉
【性工作不是罪】

升級  89.03%

五星級會員

耐人尋味   

向老夫子致敬

升級  69.67%

三星會員

鳳凰 發表於 2017-1-11 13:30
sars兄,明白的。見summer唔舒服加唔開心要求我代澄清,我咪長編在d囉 ...

應該既......

升級  35.16%

1萬

1萬

金卡會員

你講野咁似BoBo,姖口頭譂就是:應該的,必需的。

個報告出左咁耐都唔見BoBo人黎講兩句.
【性工作不是罪】

升級  0.06%

2萬

3萬

白金卡會員

鳳凰 發表於 2017-1-11 14:04
你講野咁似BoBo,姖口頭譂就是:應該的,必需的。

個報告出左咁耐都唔見BoBo人黎講兩句. ...

我有看,但是你已经帮夏天复了,所以不知道应该说什么,不好意思,,,,,
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
囡囡資料庫 請按這裡
囡囡私相冊 請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告請按這裡