jhun88 發表於 2021-5-22 08:15

投票:你會沉迷呢個過氣電視二線演員嗎

我出呢條問題,各位師兄一定會追問,係邊間指壓,我都係經過一段時間幫襯,終於忍唔住問佢,起初呢位中女,同我熟落 咗之後,比我引到佢承認以前的確,做過電視同拍過三級拍,因難賭好玩,加上人批內地年青靚女,所以影藝圈已經企唔住腳,自己又用慣使慣所以淪落至做指壓,佢同我講如果唔難賭,一定係富婆,佢都有講佢後生果陣 同啲富商謊唐事,內容真係好似電影劇情咁,係高級會所裡面,打緊麻雀都可以跪係枱厎幫幾條老細吹簫,啲錢好易搵,即場吹爆,就會有一叠銀紙伸落枱底,真係好有趣,所以講我就自從知道佢真係果位二線藝人,真係好似沉船咁,幾乎次次三鐘四鐘.,又私厎下約,所以各位師兄唔好問我邊間,你哋如果有去開旺角指壓一定實有幫襯過,雖然佢無化裝,當你覺得似就以經係,佢以經講過一定係唔會認,我基於佢對我信任,我就一定幫佢保密,所以各位師兄,係如果真係想學有錢人,電視演員都扑到,就多啲去旺角區指壓幫襯,可以保証你一定扑到佢,碰碰扑電視藝員運氣,我重伸我與指壓帶無利益關係,不是賣廣告,其實我已經係衰人,爆咗佢出嚟希望佢唔知係我啦。:) ;P ;P ;P

jhun88 發表於 2021-5-22 08:33

深宵睇番無線舊劇,見到佢古裝或時裝雖然唔係主角,都真係忍唔住打飛機架:lol:lol:lol

oldoldman 發表於 2021-5-22 08:33

日更?夜更?

jhun88 發表於 2021-5-22 08:41

夜更,可能你都遇過佢,請唔好爆呀,驚佢知暴光咁多人知道唔做,阻人搵食,
天誅地滅架,我都覺得出賣咗朋友,穿咗出嚟不過都係想佢容易搵錢嗜,我無講邊個場,用支槍指住我個頭迫供都唔講,各位自己碰碰綠份。

biden 發表於 2021-5-22 08:44

好難估 边間塲:lol

diggler 發表於 2021-5-22 09:23

神秘人 ;P

Wish3388 發表於 2021-5-22 09:30

冇所謂啦,碰倒就是緣份,都係人一個啫,冇咩特別啊:lol

一次生 發表於 2021-5-22 14:36

不如講吓有乜服務?

meido 發表於 2021-5-22 15:58

對明星冇性趣

bitchmaster 發表於 2021-5-22 18:53

港姐明星 no fun

oldoldman 發表於 2021-5-23 01:02

jhun88 發表於 2021-5-22 08:41
夜更,可能你都遇過佢,請唔好爆呀,驚佢知暴光咁多人知道唔做,阻人搵食,
天誅地滅架,我都覺得出賣咗朋友 ...

夜更冇我份,我都係返夜:dizzy:

assking123321 發表於 2021-5-23 07:50

邊間指壓?

relax1234 發表於 2021-5-23 10:19

C兄唔開名都要俾啲资料,比如個樣似边個,無資料靠估好難投票

一次生 發表於 2021-5-23 12:10

relax1234 發表於 2021-5-23 10:19
C兄唔開名都要俾啲资料,比如個樣似边個,無資料靠估好難投票

可能九UP呢!

koojason 發表於 2021-5-23 15:45

比嗰埸都好D

keunggorcc728 發表於 2021-5-23 20:55

跪求大神Ching比多小小hints。。。小小都好

gk仔 發表於 2021-5-24 01:55

半个好男人 發表於 2021-5-24 18:52

有興趣一試

醉住爽 發表於 2021-5-25 22:15

之前都有聽過類似傳聞,但未預過,唔知係咪真,不過聽還聽,唔好認真

firerice2468 發表於 2021-5-26 19:43

support without reason
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 投票:你會沉迷呢個過氣電視二線演員嗎