PrinceFrog 發表於 2022-7-13 13:48

新四係咪又執咗?

新四係咪又執咗?

ekingjoe 發表於 2022-7-13 17:31

可能個server又冧咗,咁樣點做生意,啲客仔點落廣告呀。一年出幾次事

香港大叔 發表於 2022-7-13 19:42

我有問過老相好,佢話新四將舊廣告重新上線後,沒有收她錢,她當是臨時免費廣告。

MatthewSan 發表於 2022-7-16 17:58

新四有個post討論巨乳,冇咗有啲可惜

MatthewSan 發表於 2022-7-16 21:31

報告梗係假㗎啦,呢度都好多「師兄弟」啦,係掛住個巨乳post啫,入面個名單都叫準嘅,有唔少自己都有搵過

MatthewSan 發表於 2022-7-16 21:32

師兄弟即係 打、手,大家而家知有咩禁字啦

man24tg 發表於 2022-10-6 22:19

現在的騙徒,手法層出不窮.

pRanger169 發表於 2022-10-7 13:18

新4 D報告「師兄弟」都唔夠舊4台多, 起碼負評唔會比人del post先

tiger_cannon 發表於 2022-10-13 00:17

新四無執到,只係個url怪怪哋啫。要打新一四一點online斜楝ch先得。不過啲囡的廣告真係少到……上新搵囡網易發性多金好過啦。

Blackdogwowo 發表於 2022-10-20 10:18

pRanger169 發表於 2022-10-7 13:18
新4 D報告「師兄弟」都唔夠舊4台多, 起碼負評唔會比人del post先

現在才少咗出報告,之前有某幾位技師,(師兄弟)定期有報告出,旺角,佐敦電約及五寶大廈報告,睇到煩厭!

tiger_cannon 發表於 2022-10-20 13:39

Blackdogwowo 發表於 2022-10-20 10:18
現在才少咗出報告,之前有某幾位技師,(師兄弟)定期有報告出,旺角,佐敦電約及五寶大廈報告,睇到煩厭! ...

呀不過咁,新四個網竟然容納到一班紳士夾份整咗個DM名單,呢個又值得一讚!

把身一横 發表於 2024-4-10 14:36

tiger_cannon 發表於 2022-10-20 13:39
呀不過咁,新四個網竟然容納到一班紳士夾份整咗個DM名單,呢個又值得一讚! ...

邊度都有「師兄弟」,多到你唔信,出幾十個posts竟然冇一個负评,鬼信!:lol:lol
頁: [1]
查看完整版本: 新四係咪又執咗?