superadmin 發表於 2022-9-30 04:53

投票:用手機瀏覽-winning11通常用電腦版定電話版

大家用手機瀏覽《winning11》時,通常習慣用「電腦版」定係用「電話版」睇?

superadmin 發表於 2022-9-30 04:59

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

kenny.v 發表於 2022-9-30 08:47

用手機板多,但用手機板登入是電腦板要手動轉番手機板真麻煩

matt 發表於 2022-9-30 08:58

手機版,版面設計比較精簡。

tiger_cannon 發表於 2022-9-30 09:03

小弟古老,都係鍾意用電腦上網睇嘢。

Review 發表於 2022-9-30 09:17

最近手機入不到電腦版,對我個人習慣電腦版較方便。

superadmin 發表於 2022-9-30 09:24

Review 發表於 2022-9-30 09:17
最近手機入不到電腦版,對我個人習慣電腦版較方便。
上星期五及星期六系統維護,已經回復正常;我啱啱亦都試過,電腦版及手機版互換冇發現問題。
你可以再試一試,有問題的話再通知我跟進。

superadmin 發表於 2022-9-30 09:32

kenny.v 發表於 2022-9-30 08:47
用手機板多,但用手機板登入是電腦板要手動轉番手機板真麻煩
系統設定昨天已經修改,當系統檢測到你正在用手機(不包括平板)進入winning11,兼且已經關閉所有之前打開過嘅winning11網頁,再次進入時就會自動進入手機版。

2430 發表於 2022-9-30 18:08

請將手機版最大頁,作為入版面的第一頁,顯示最新更新

superadmin 發表於 2022-9-30 18:28

2430 發表於 2022-9-30 18:08
請將手機版最大頁,作為入版面的第一頁,顯示最新更新
頭2句大致明白,但加埋第三句就唔太理解
手機版功能唔及電腦版多,電腦版做得到但電話版就未必一定得

而家設定係:
*如果你使用電腦或平板打開winning11,就只能夠使用電腦版,冇法進入手機版(可能會有部份平板例外)
*如果你使用手機打開winning11,就會自動進入手機版,但你之後可以自己手動更改

櫻花樹下 發表於 2022-9-30 21:49

用電腦版,手機版翻頁會返到明年

ome 發表於 2022-10-1 01:03

在家開電腦睇電腦版 ,
用電話時 , 都係用瀏覽器卓面網頁版 ( 即電腦版 ) 睇 ,
手機版好唔方便

bigstick 發表於 2022-10-1 10:50

報告超版: 電腦版有幾個頁面不能按發貼時間排序(日期由最新至最舊),請跟進,謝謝!

tg200 發表於 2022-10-1 16:10

電腦版。手機版翻頁設計有問題,版主你試咗翻鳳城嘅頁就知道

superadmin 發表於 2022-10-1 19:39

tg200 發表於 2022-10-1 16:10
電腦版。手機版翻頁設計有問題,版主你試咗翻鳳城嘅頁就知道
因為信箱頁面太多,所以用手機版翻頁瀏覧最新一頁,要轉好耐先至到。
曾經試過將排列次序設定更改,最新留言放最前面,但因為好多會員唔習慣唔接受,所以取消!

superadmin 發表於 2022-10-1 19:43

bigstick 發表於 2022-10-1 10:50
報告超版: 電腦版有幾個頁面不能按發貼時間排序(日期由最新至最舊),請跟進,謝謝! ...

因為有部份版區排列次序方法唔同,所以唔能夠自行選擇按發貼時間排序瀏覧。

Review 發表於 2022-10-1 21:22

已成功轉回電腦版,yeah

superadmin 發表於 2022-10-1 22:33

電腦版及手機版可以自己手動選擇

西西地 發表於 2022-10-1 23:20

手機版,起碼可以光明正大係街睇

chan123 發表於 2022-10-2 08:15

superadmin 發表於 2022-9-30 09:32
系統設定昨天已經修改,當系統檢測到你正在用手機(不包括平板)進入winning11,兼且已經關閉所有之前打開過 ...

手機版
入鳳城睇POST 下下千幾頁向下拉好麻煩
有無得整個頁數最尾制呀
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 投票:用手機瀏覽-winning11通常用電腦版定電話版