pochaccopo 發表於 2023-5-15 04:29

投訴:[pochaccopo] 收多$70 (新人帖)

翡翠

啱啱上翡翠做咗62,條女未做就叫我加鐘,我話做得舒服咪加囉?就算唔加鐘都有貼士比,頭五分鐘都吹得ok嘅,之後愈吹愈差咪叫佢用手打出嚟囉,鐘雖然無加但見條女幫我吹到口都歪埋咪諗住醒返一舊水貼士比佢囉?點知房都未出就已經多謝我幾次提我比貼士佢喎?慌死我唔比佢咁款已經搞到我燥燥地㗎啦?不過男人老狗講咗就係㗎啦?咪諗住比五舊水唔使找囉?我比完錢後諗住戴返個藍牙就走㗎啦?點知見到個鐘房找60蚊比我喎?翡翠全日430,2點後370,佢找60比我即係收我440啦?本來找130蚊我都無諗住攞,但佢竟然找60比我?諗住我唔好意思出聲定點先?當人傻仔呀?我一鳩就攞起60然後話淨低嗰d比個女,不過我諗個鐘房都係食鳩個女唔會比佢㗎啦?本來無諗過找錢,就係個濕鳩鐘房想扮傻扮找錯錢我仲慳返60添?呢d濕鳩鐘房故意找小錢係幫個場趕客㗎咋,如果我唔係趕住返去瞓實會即場屌柒個鐘房,不過見佢出我古惑慳返60蚊先懶得屌佢咋!呢個留言係想話比62知我比咗70蚊貼士佢,但個鐘房比唔比佢我就唔知啦?本來比130變70要怪就怪個鐘房啦?,記住問返個鐘房攞嗰70蚊貼士啵…

superadmin 發表於 2023-5-15 04:47

通告:投訴及負評·發表主題及回帖權限要求 Ver1.0
http://sn11.cc/thread-2208658-1-1.html

3456 發表於 2023-5-15 09:38

標題好像誇張了。

superadmin 發表於 2023-5-16 17:56

3456 發表於 2023-5-15 09:38
標題好像誇張了。
標題應該係$70唔係$700,已經更正了

頁: [1]
查看完整版本: 投訴:[pochaccopo] 收多$70 (新人帖)