joft 發表於 2023-7-26 21:23

[joft報告]【西班牙】表妹 (新人帖)

【西班牙】表妹 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2230333-1-1.html

上星期上晝突然心癢癢,打電話問大班表妹有冇返,約好時間就飛車出去,可能太心急,早咗成個鐘到,大班話表妹啱啱上咗鐘,我話出去行吓,大班就好好禮貌咁話唔介意可以俾個位我坐住涼冷氣,橫掂冇嘢做,求之不得啦

入去到坐低,聽到隔離位師兄同個囡囡啲聲,囡囡都呻吟得幾大聲,幾分鐘後靜晒,聽到佢哋吹緊水,但聽唔清楚,之後又嚟囡囡呻吟聲,成個鐘前前後後聽到呻吟/吹水咁重複,最後鍾於聽到啪啪聲,應該係師兄真係上鎗了,感覺都幾過癮

等咗差唔多兩鐘,大班帶住表妹嚟到,講真,樣就一定睇唔到,但感覺ok啦,叫大班帶位去歡樂區,一個人都冇,照坐低,表妹同我一齊除衫,跟住佢就喺度噴消毒落張梳化度,我就乘機喺佢後面攬住佢同錫佢條頸,又揸佢對波,佢對波唔算大,不過我覺得夠揸手

跟住佢就瞓落嚟同我重車,我條手就伸去摷佢細妹,摷摷吓就指插,插吓又加一隻,插吓又加一隻,總共入咗3隻手指,佢都出晒水濕晒,表妹都好好,知我第一次嚟,攬住我喺我耳邊講好多嘢俾我聽,之後佢跪底幫我吹,吹得都幾舒服,吹咗一陣我就坐底低俾佢繼續吹,呢個時候有位師兄到咗,又有個囡囡跟住到,佢哋應該好熟,呢個時間表妹問我想唔想交換玩,我喺表妹耳仔邊講我只係想射俾佢,佢笑一笑再話交換玩一樣可射佢,我話冇所謂,表妹就問隔離,師兄本來話唔想,但師兄個囡囡再問多兩問,師兄就應承咗

跟住交換,師兄囡囡擒過嚟同我打車輪,同我講佢叫千千,打咗好耐車輪,我見到師兄撳住表妹個頭幫佢吹緊,獸性起企起身行去表妹後面一嘢插入去佢個水簾洞,表妹就一邊俾我插一邊幫師兄吹,十足AV情節

推咗表妹一陣,我又返返自己位,表妹就騎咗嚟女上,呢個時間千千都同師兄女上中,大家一齊衝刺,兩個囡囡都叫得好大聲,終於我射晒入表妹個洞內,呢個時間師兄都停咗,不過我估佢應該未出,因為之後千千再騎過上去

而表妹俾我中出完就話要去沖吓身,我就休息一陣著返衫,之後表妹返嚟,我就話要走先了,俾家用,表妹捉住我傾咗好多嘢

第一次玩歡樂區,係幾過癮,心思思想再去,不過如果再多兩三pair人就仲正,不過我下次應該都會繼續首選表妹先

希望下次可以有機會約埋呢度嘅師兄一齊去啦

superadmin 發表於 2023-7-26 23:45

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html

90060 發表於 2023-7-27 12:51

表妹服務怎樣

ed196981 發表於 2023-7-27 13:04

爽YY, 表妹肥唔肥,乜身形

ed196981 發表於 2023-7-27 13:05

表妹中出收幾多$300?

joft 發表於 2023-7-27 15:33

服務好,走肥,$300,我覺得冇得彈

12324LOI 發表於 2023-7-27 16:26

有次係歡樂區我地三個一齊中出表妹全部射晒入去佢果道表妹爽到暈。

evil452005 發表於 2023-7-27 17:06

好耐無見到新嘅西記報告,支持

joft 發表於 2023-7-27 20:49

有次係歡樂區我地三個一齊中出表妹全部射晒入去佢果道表妹爽到暈。

師兄有冇興趣約埋一齊玩?

Rarky 發表於 2023-7-27 23:27

都未去過,想去試吓

goodhell 發表於 2023-7-27 23:29

話時話 依家群抽 邊幾個女玩得又放又好玩?

wolfdog888 發表於 2023-7-27 23:56

…. 環保….. 灌槳…. 正!

kktsk 發表於 2023-7-28 14:44

一直都好想去試吓。。不過唔夠膽

kk1670 發表於 2023-7-28 15:04

早兩日去大叔話夜晚有新女,搵一晚試下夜晚先

Rarky 發表於 2023-7-28 16:32

kktsk 發表於 2023-7-28 14:44
一直都好想去試吓。。不過唔夠膽

me too

hong17c2000 發表於 2023-7-28 16:38

joft 發表於 2023-7-27 20:49
師兄有冇興趣約埋一齊玩?

我有興趣,不過要平日先得,可以pm交流

kk1670 發表於 2023-7-28 16:40

哈哈試下先知身體好

dennis_tsui101 發表於 2023-7-28 17:05

師兄, 消費咗幾錢?

evil452005 發表於 2023-7-28 18:51

真係唔敢,好怕玩玩下就一世都要睇醫生,同無得再扑女

teabag 發表於 2023-7-29 11:06

西記喺咪好靜冇生意,特然咁多報告同一個出?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: [joft報告]【西班牙】表妹 (新人帖)