Hongkonghello 發表於 2023-9-27 14:09

[Hongkonghello]【美妙】口爆·米雪 (新人帖)

【美妙】口爆·米雪 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2236060-1-1.html

上星期心郁郁又去咗美妙,有幾個心水囡囡想預約,於是就搵Cat姐,點不知個個都做緊嘢,最後Cat姐就叫我上去先,睇到啱為止。
我入房坐咗一陣,囡囡敲門入房。

樣貌:一般般(真係似屋村師奶)
年紀:起碼有四尾至五頭
外型:小肥,小腩有肉地
服務:中等
米雪一入房,就準備咗兩杯漱口水,一杯俾我一杯比佢自己,我喜歡因為感覺乾淨,冲涼嘅時候錫奶,波推,磨棍,水簫樣樣齊,特別要推介水簫,因為米雪的鯉魚嘴的深喉吸啜真係冇得頂,差啲俾佢吹爆。
冲完抹亁身就跳上床,先來個背背先,米雪用舌舔勻全身,由上而下,我話走毒,咁米雪就同我狗仔簫,一路吹,一路玩我蛋蛋,真係唔叫唔停!再來個正埸大身,再由米雪吹奏時間自我發揮,我都吹左咁上下,我同米色講真係頂唔順,佢就同我講,好想我喺佢口裏面爆出來,佢會好有滿足感,咁我梗係唔會令佢失望,最後終於俾佢吹爆,真係好爽,好舒服!
最後我沖涼鬆人

賽後總結:要食相頭的師兄可以慳返,但係喜歡服務,口爆的師兄,就一定要試吓,唔好錯過。
(上星期去冇絲襪提供,因為冇貨到)

註:Hongkonghello-美妙
Superadmin

superadmin 發表於 2023-9-27 14:33

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

Cat妹 發表於 2023-9-27 19:24

謝謝米雪報告!!
謝謝Hongkonghello兄支持!!

謝謝!!:):handshake

Cat妹 發表於 2023-9-27 19:25

師兄您好.

絲襪已經有了...謝謝!!:):handshake

jimmyhot 發表於 2023-9-28 08:47

口爆·米雪

非常之好!:victory:

koojason 發表於 2023-10-19 14:10

米雪口爆系正

新仔~ 發表於 2023-10-30 13:20

口爆系正, 9硬硬想玩

Hongkonghello 發表於 2023-10-31 13:25

口爆最爽就係出完,俾但啜得乾乾淨淨

koojason 發表於 2023-10-31 16:07

Hongkonghello 發表於 2023-10-31 13:25
口爆最爽就係出完,俾但啜得乾乾淨淨

佢D即尺系好正

ylover321 發表於 2023-11-3 20:57

有即尺?

koojason 發表於 2023-11-5 08:16

ylover321 發表於 2023-11-3 20:57
有即尺?

系有即尺

dickson183 發表於 2023-11-15 22:41

即尺係咩黎?

Uncle19 發表於 2024-2-5 21:23

dickson183 發表於 2023-11-15 22:41
即尺係咩黎?

未沖涼, 剝你條褲吹簫, 呢件玩口爆 一流
頁: [1]
查看完整版本: [Hongkonghello]【美妙】口爆·米雪 (新人帖)