vandesar21 發表於 2024-2-17 01:53

[vandesar21]【三川】清熱下火紅豆冰‧紅豆 (有圖)

三川 紅豆 (winning11圖片 嚴禁轉載)

【三川】清熱下火紅豆冰‧紅豆 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2242566-1-1.html
註:紅豆 通常返 10:00-20:00 / 161cm

有圖有真相:)

呢幾日天氣轉熱,成個人呆呆滯滯,心諗不如搵條女下火醒醒神,於是就約好耐冇見嘅三川紅豆,貪佢細細粒容易執。

好好彩一約就約到,於是極速上去三川,員工好快帶我入房,紅豆亦好快入到嚟,成個過程非常之爽。

咁耐冇見,一見面嚟個大車先,車完入浴室洗身。見我咁緊火,紅豆好識做,即刻跪低幫我水中簫,爽到不得了。

紅豆勝在易話為,吹到咁上下,我雙手按實佢個頭,嚟個深喉口爆,爆完後佢都冇詐型,仲話我今次射咁多,睇嚟儲咗好耐。

出到佢,紅豆幫我按摩一陣,我好快又恢復雄風,於是例牌嚟個狗仔式第二Q,衝刺二百幾下交功課。

最後畀錢落樓,成個人非常之神氣爽利,呢杯紅豆冰提神醒腦,真係冇食錯。

註:vandesar21-三川/京華
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

superadmin 發表於 2024-2-17 10:17

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

Bbjohn 發表於 2024-2-17 11:50

有2Q咁爽 龍年行大運 正

Samcheong 發表於 2024-2-17 22:53

深喉口爆,要去試下

三川 發表於 2024-2-19 14:42

感謝師兄支持紅豆

chi6199 發表於 2024-2-21 02:28

紅豆個口好大陣臭九味!除非頭鐘!真係車唔落!

職業打手 發表於 2024-2-28 14:59

紅豆試過一次 態度勁差 冇第二次

Lok36081 發表於 2024-2-28 15:04

龍年行大運

makmakmak69 發表於 2024-2-28 17:23

有啲似葉麗儀

QARANC 發表於 2024-3-31 14:45

呢位絕對好壞參半, 搞到我鍾意短髮女都唔敢食
頁: [1]
查看完整版本: [vandesar21]【三川】清熱下火紅豆冰‧紅豆 (有圖)