2thousand 發表於 2024-3-28 15:36

首發:[2thousand]【金多港】獨龍深鑽·66號 (新人帖)

首發:【金多港】獨龍深鑽·66號 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2244374-1-2.html

噚日下午出開旺角買嘢,買完嘢見有時間,鳩硬硬,於是又去咗金多港

上到去,睇咗兩條女,都唔多啱,諗住睇多件唔啱就閃,跟住嚟咗66號,C9身形,叫做順眼,於是入閘
一閂門,例牌摷下囡囡鮑魚,冇反抗同詐型,跟住試下開車,都得,囡囡唔算熱情,但就配合,摷摷下,竟然出水,於是立即除褲,叫佢坐落嚟即尺,囡囡照做,觀音坐蓮入晒,屌咗一陣之後再去沖涼

沖完涼上到床,自動波,毒龍完之後叫轉身,我話鑽多陣,囡囡叫我狗仔抬高patpat, 話趴喺度好難鑽,之後驚喜嚟喇,竟然真接深入攻擊,舌尖直入花心,因為個人特別喜愛毒龍,直入花心嗰一刻簡直爽歪歪,之前轉前面,吹簫奶袋就一般,吹到咁上下,環保直入大鮑魚(堅多水),鮑魚算窄,轉咗幾個姿勢,最後狗仔中出子宮,然後叫孖6保持姿勢,睇住啲鳩精流返出嚟,之後沖涼走人

樣貌 40+
身形 算高165咁上下,小肥,不過波唔算特別大,C cup 咁上下
有車牌
功夫不過不失,不過就獨龍高手
廣東話一般,有時會聽唔明

註:2thousand-多港/金鑽
Superadmin

superadmin 發表於 2024-3-28 16:04

*囡囡首發獎勵 皇冠+1:)

斜住行 發表於 2024-3-28 16:35

謝分享,見完有點興趣試下

ylover321 發表於 2024-3-28 19:25

:o鑽得咁入啱我呀!;P
請問樓主有無其他深鑽囡囡介紹俾細佬?

ABNAMRO 發表於 2024-3-28 19:38

咁叫即尺咩?

Charmwin 發表於 2024-3-28 21:01

可以即插,第一次見,有D想試

FUCKASS 發表於 2024-3-29 12:30

堅喎!有時間要try try 佢先得!

J8868 發表於 2024-3-30 11:51

呢件好 羅茲威爾咁嘅身形,六十路外星人都俾你屌埋

淫淫地 發表於 2024-3-30 14:23

師兄講到咁恐怖!真唔真啊⋯⋯

kfung 發表於 2024-3-30 14:31

thanks for report

kenny.v 發表於 2024-3-30 15:06

有冇咁唔掂呀!.ET加義母packing

把身一横 發表於 2024-3-30 17:15

kenny.v 發表於 2024-3-30 15:06
有冇咁唔掂呀!.ET加義母packing

C兄唔好踢爆,要正评,佢哋“雙方”都要靠呢D爆告搵饭食咖!;P

soonerorlater 發表於 2024-3-31 02:23

呢件66都試過,由於係mark 單, 唔好意思彈。

趙完鬆 發表於 2024-3-31 04:28

soonerorlater 發表於 2024-3-31 02:23
呢件66都試過,由於係mark 單, 唔好意思彈。

我跟你情況一樣,由於mark單唔好意思彈,嘗試迫自己做足全程......實際做到一半就彈。

lawger 發表於 2024-4-5 14:46

呢件野又未去到今老,不過,係唔靚既沒波肥底C9

金多港 發表於 2024-4-6 19:11

感謝C兄支持66號
頁: [1]
查看完整版本: 首發:[2thousand]【金多港】獨龍深鑽·66號 (新人帖)