ason1054 發表於 2024-3-28 19:08

首發:[ason1054報告]【京華】美魔女·琪琪 (新人帖)

首發:【京華】美魔女·琪琪 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2244390-1-2.html

見到有新囡,介紹寫住美魔女,當然試試,一入到房果然正,笑得好甜 樣8分 身材俾9分 模特兒身材,又大又高又白又滑,又有大長腿,相當醒神。到沖身,有body ,有水蕭,好溫柔咁叫你坐喺pat pat度,跪係度幫你吹,佢仲壓到個頭好低,佢個模特兒body一覽無遺,正到無朋友。到出去做背,錫得好仔細,幾乎賴穩你每一寸肌膚,好酥服。之後反轉就嚟個中車,再黎神之手,邊車邊搞你細佬,少d定力都唔得,見佢body 咁正,我當然唔執輸,由上賴到下,再食鮑鮑,賴到佢淫聲四起,賴到佢話高潮左。之後我話你舒服完到我舒服了,即刻向細佬進攻,由慢到快,含到雪雪聲,又深喉,見到佢成個口都係口水含住我細佬。我話好舒服,佢話你賴到我咁舒服,我梗係要你舒服,嘩,聽完都覺得爽yy.吹左幾分鐘頂唔順上套,周感唔錯,先黎傳教士,插左幾分鐘,叫聲真实又好聽,突然升級坦克車。邊車邊插 想轉姿勢,囡囡話岩岩高潮左,好酸,叫我停,我無理,因為太爽 繼續插,無炸型,最後抽插多百幾次派彩,諗翻起都有d唔好意思,唯有下次再親口賠罪。仲有少少時間,覧住吹下水,好有女朋友feel.到響鐘一齊沖涼。
總結,好溫柔,又有樣,又有身材又有服務,一定返食再返食

註:ason1054報告-京華/太子
Superadmin

superadmin 發表於 2024-3-28 22:33

*囡囡首發獎勵 皇冠+1:)

1179 發表於 2024-3-29 11:24

身材無提到有波,亦都無做獨龍。。。

relax1234 發表於 2024-3-29 11:37

睇情形要預咗微乳

ason1054 發表於 2024-3-29 17:49

都幾大,大力d揸有d硬,細細力揸手感都幾好,呢個就係身材無俾10分ge原因

ason1054 發表於 2024-3-29 17:57

1179 發表於 2024-3-29 11:24
身材無提到有波,亦都無做獨龍。。。

有c波,但似中超,不過細力揸手感都唔差,有獨龍,不過唔係好深個隻,係門口鑽幾下,可能見我無咩Feel好快跳過左

慧慧 發表於 2024-3-29 18:24

多謝ching
支持琪琪:,京華及慧慧:handshake

kywan8888 發表於 2024-3-30 21:43

確係美魔女,雖然年紀一大把,但各方面都keep好,3味做足,又考到車牌,非常滿意

biden 發表於 2024-4-1 08:55

是否水餃美琪 ?:lol

dogdog001 發表於 2024-4-1 12:34

kywan8888 發表於 2024-3-30 21:43
確係美魔女,雖然年紀一大把,但各方面都keep好,3味做足,又考到車牌,非常滿意 ...

師兄請問目測囡囡年齡多少。:o

kywan8888 發表於 2024-4-1 17:01

dogdog001 發表於 2024-4-1 12:34
師兄請問目測囡囡年齡多少。

遠望似四頭,近睇有歲月痕跡

kkccyeung 發表於 2024-4-1 18:10

琪琪有冇2q

kywan8888 發表於 2024-4-1 20:49

biden 發表於 2024-4-1 08:55
是否水餃美琪 ?

不是水餃,是X豐前超紅牌神隱復出

dogdog001 發表於 2024-4-1 21:26

kywan8888 發表於 2024-4-1 17:01
遠望似四頭,近睇有歲月痕跡

師兄收到明白吳該。:handshake
頁: [1]
查看完整版本: 首發:[ason1054報告]【京華】美魔女·琪琪 (新人帖)