Diubouli 發表於 2024-5-3 19:47

[Diubouli報告]【鳳城】後生陀地·Wing (新人帖)

【鳳城】後生陀地·Wing (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2245976-1-2.html

鳳城 Wing

同keeper講要瘦底真波,入房冇幾耐阿Wing就到,睇落去真係幾瘦,都算順眼,同埋都幾後生,就叫佢留低。囡囡都幾好傾,話我好靚仔,唔使點破冰。各自除衫,果然係瘦底薄身冇腩,給手波中雲中的,皮膚唔算白,但勝在後生都幾有彈性,跟住入去沖涼,期間試吓考車牌,竟然考到大車牌,既然囡囡咁車得,當然係唔好俾佢停,車咗分幾2分鐘先俾佢做其他嘢,伺浴正正常常冇乜特別,乾身上床先做背,按咗幾下但係唔係幾夠力,然後用手指掃背脊同pat pat,跟住用嘴錫咗背脊一陣,然後就轉身,囡囡又同我先車車,跟住兩點,然後服侍小鋼炮,可能新造技巧一般,但算係用心,想轉六九,但囡囡話佢妹妹好易受傷感染,會開唔到工,既然係咁我都唔強人所難,吹多一陣,我就叫佢上套,女上打樁分零鐘就話攰,然後轉狗仔,後入感覺更好,妹妹好窄,好有壓迫感,從後睇身形真係幾靚,條腰又夠幼,推咗幾分鐘就想爆,立即轉返男上,囡囡M腳配合,然後一路大車,一路抽插多幾分鐘跟住就出嘢。
總括嚟講,陀地囡囡都幾好Feel,不過新造技巧就一般,有待改善。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/金田/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

Ryuk 發表於 2024-5-4 08:24

冇得奶閪可以skip

tomtom66 發表於 2024-5-4 10:24

冇69冇毒冇口爆

Yuki 發表於 2024-5-4 14:56

多謝哥哥的報告!

大Ben周 發表於 2024-5-5 13:29

後生陀地仲想點
頁: [1]
查看完整版本: [Diubouli報告]【鳳城】後生陀地·Wing (新人帖)