設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2309|回復: 12

[投 訴] 投訴:[聲仔]【金帝苑】帶位服務勁差 (新人帖)

升級  96.67%

一星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
投訴:[聲仔]【金帝苑】帶位服務勁差 / 維維·服務到家 (新人帖)

諗起就嬲,其實我唔想講,不過諗番真係不吐不快,話說上個月,有日9痕,望望名單,見到明明,DiDi呢兩個新女,咁我就book左明明先,上到去望,係一個紋身帶位招呼我,應該係之前師兄講呢個,女一到,oh no.....成個40+既師奶,梗係食唔落,之後呢個帶位就語氣唔多友善,話咁再比你睇,我想講話睇DiDi之際,佢已經好大力關左房門,你果刻真係會火,咁佢帶左2個比我,我都唔啱,佢同我講而家全部女做緊野,你鍾意乜款,我咪話DiDi幾時得閒,頂佢個肺,話啱啱入咗,心裡面我已經講曬粗口,有冇搞錯頭先唔問我,而家先同我講入咗,痴x缐,咁我又問維維幾時得,佢好似好兇咁問我,「你做過未呀」,我話做過,隔5分鐘回我等15分鐘,成件事就咁,原來諗住咕一聲吞左佢,不過我覺得咁既服務態度,今時今日真係接受唔到,以後唔會再夜晚上去,貼錢買難受,我上來玩,要睇你呢種面色,咪玩啦

咁講回維維的報告,呢次第二次,皮膚真係白淨,波都幾好揸手,沖涼服務做到足,做body互磨最好玩,吹簫同69都好配合,吹技中上,做愛反應幾好,用左幾個體位好配合,出完1Q,叫佢再吹,好快硬,但2Q難夠鐘走人,收銀大哥反而好好禮貌,不過我未必再夜晚來。

升級  1%

三星會員

我知邊個。  但我幾次佢都好客氣,可能我冇彈囡

升級  86.67%

一星會員

睇返時間先後次序,如果DiDi有客約咗,唔帶俾你睇,好正常喎!

升級  45.42%

三星會員

佢服務差係-件事。你冇開囗,食唔倒DiDi又唔可以入埋人地數。

升級  1%

三星會員

其實間間彈囡都會態度唔好。  所以我唔會彈而且又係自己book落的。   當然可能背後都比人吊到我九彩。 不過度度服務行業都係會咁,叻既背後吊,醒既暗串完你你都未知咩事仲笑笑口,低手既當然明吊啦

升級  0.37%

二星會員

搭單問下,.如果BOOK左一條女10PM,我早D上去同佢講BOOK 左A囡,時間未到,我想睇下其他女,咁得唔得,?,會唔會比人吊/?

升級  1%

三星會員

kitt1234 發表於 2018-7-13 01:03
搭單問下,.如果BOOK左一條女10PM,我早D上去同佢講BOOK 左A囡,時間未到,我想睇下其他女,咁得唔得,?,會唔會比 ...

可能會。  睇你遇著問邊位啦

升級  0.37%

二星會員

行運超人 發表於 2018-7-14 18:59

咁如果想睇多幾條囡囡可以點做?完事出去接代處畀錢,果陣問佢可唔可以留低睇陣囡囡?

升級  45.42%

三星會員

行運超人 發表於 2018-7-14 18:59

我就覺得好難,除非你係超級熟客。

升級  82.59%

二星會員

行運超人 發表於 2018-7-11 01:05
其實間間彈囡都會態度唔好。  所以我唔會彈而且又係自己book落的。   當然可能背後都比人吊到我九彩。 不過 ...

如果想睇女,坐收銀大廳咪得囉,又唔使煩到個帶房。